SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA ROMÂNIEI

Cupa României la handbal masculin debutează sâmbătă: Final 4 mai încins ca niciodată! Cine pune mâna pe trofeu?

Articol de - Publicat vineri, 16 martie 2018 16:27

Sâmbătă și duminică, la Constanța, se dispută Final Four-ul Cupei României, la băieți. HC Dobrogea Sud, Steaua, Minaur și Poli Timișoara se luptă pentru întâietate.

Constanța va găzdui în acest sezon Final Four-ul Cupei României, la masculin. Echipa lui Sandu Iacob pleacă astfel cu avantajul terenului propriu, spre nemulțumirea celorlalte echipe care ar fi vrut ca turneul să aibă loc pe un teren neutru.

"Ce e asta? Cadou după alegeri?", a declarat Vasile Stângă, team-managerul Stelei, imediat după ce federația a oferit organizarea Constanței. "Noi știam că federația trebuie să organizeze și să se joace pe teren neutru", a continuat atunci Stângă.
Steaua va întâlni HC Dobrogea Sud într-una dintre semifinale, în cealaltă urmând să joace Poli Timișoara și Minaur Baia Mare. Băimărenii au scos în "optimi" Dinamo, deținătoarea trofeului, pentru ca în "sferturi" să elimine și Potaissa Turda, o altă mare surpriză. Echipa lui Raul Fotonea e astfel capabilă de orice, dorindu-și încă un trofeu!

Constanța, singura fără cupă

Pentru că nu este urmașa fostei echipe HCM Constanța, și nu are palmaresul ei, HC Dobrogea Sud Constanța e singura echipă care nu are în vitrină trofeul Cupei României. A jucat finala anul trecut, dar echipa manageriată de Ionuț Rudi Stănescu a pierdut în fața celor de la Dinamo, 21-23. De altfel, HC Dobrogea e la al treilea Final Four consecutiv, în 2016 pierzând în semifinale cu CSM București.
Steaua are cele mai multe trofee dintre cele patru echipe participante, cu 9 cupe ale României. Urmează Minaur Baia Mare cu 6 și Poli Timișoara cu 1.
Duminică vom afla cine-și va îmbogăți palmaresul. 

Program Final 4 (direct Digi, Telekom)

Sâmbătă
ora 12:30 Poli Timișoara-Minaur Baia Mare
ora 16:00 Steaua-Dobrogea Sud Constanța
Duminică
ora 13:30 finala mică
ora 16:30 finala

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează