SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL / ECHIPA NATIONALA

Cursa in doi

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 iulie 2007 00:00

Aihan Omer si Vasile Stinga vorbesc despre sansele de a prelua "nationala" masculina, preferatul urmind sa fie ales pe 27 iulie. Dupa demisia lui Lucian Risnita de la cirma reprezentativei masculine, au fost vehiculate mai multe nume de inlocuitori: Ion Vargalui, Cornel Otelea, Ghita Licu, Vasile Stinga sau Aihan Omer. Presedintele FRH, Cristian Gatu, a anuntat insa ca doar ultimii doi au ramas in cursa, alesul dintre acestia urmind sa fie anuntat pe 27 iulie, la Piatra Neamt, in cadrul Consiliului de Administratie al federatiei.

Gatu s-a intilnit si cu Omer, si cu Stinga si a discutat pe baza programului intocmit de fiecare dintre tehnicieni pentru a califica "nationala" la un turneu final de campionat european sau mondial. "Avem o generatie buna. Am fi trebuit sa ne calificam pina acum, dar recunosc ca am avut ghinion. Am fost la un pas sa depasim Norvegia, apoi am condus la noua goluri Suedia, ceea ce spune totul despre forta baietilor. Eu cred ca vom ajunge din nou in virf", a declarat Stinga. Aihan Omer e si el optimist. "Am lucrat cu aproape toti baietii de la

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează