SPORTURI  »  HANDBAL  »  UCIDERE MARIAN COZMA

Curtea de Apel din Gyor a redus pedepsele ucigaşilor lui Cozma » De la închisoare pe viaţă la 18 ani :X

Marian Cozma
Marian Cozma

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 aprilie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 27 aprilie 2012 14:33

UPDATE Petre Cozma, tatăl handbalistului Marian Cozma, a declarat că nu va lăsa lucrurile aşa, urmînd să se consulte cu avocatul în acest sens.

"Acum sînt la mormînt la Marian. Nu voi lăsa lucrurile aşa. Mă voi consulta cu avocatul ce trebuie făcut", a declarat acesta, potrivit mediafax.

Curtea de Apel din Gyor a decis, vineri, reducerea pedepselor ucigaşilor handbalistului Marian Cozma, Sandor Raffael şi Gyozo Nemeth, de la închisoare pe viaţă la închisoare pe 18 ani pentru fiecare.

Unui al treilea inculpat, Ivan Sztojka, care iniţial fusese condamnat la 20 de ani de închisoare, pedepsa i-a fost redusă la opt ani de închisoare.

Pe 23 iunie 2011, Tribunalul din Veszprem a decis condamnarea la închisoare pe viaţă a lui Sandor Raffael şi a lui Gyozo Nemeth, ucigaşii handbalistului român Marian Cozma, înjunghiat mortal în februarie 2009, în timp ce un al treilea inculpat, Ivan Sztojka, a primit 20 de ani de închisoare. Tribunalul a acceptat, astfel, cererea procurorului privind condamnarea la închisoare pe viaţă a principalilor agresori ai lui Marian Cozma. Toţi cei trei inculpaţi au fost găsiţi vinovaţi de omucidere şi lovituri cauzatoare de moarte.

Tot pe 23 iunie, instanţa a dictat sentinţele şi pentru ceilalţi patru inculpaţi în acest proces. Astfel, Pal Gabor a fost condamnat la 5 ani de închisoare, în timp ce Bihari Csaba la 4 ani, pentru complicitate la omor. Pentru aceeaşi încadrare, Antalik Laszlo a fost condamnat la 2 ani şi 8 luni de închisoare, în timp ce fosta concubină a lui Sandor, cea care conducea maşina în momentul arestării la Graz, a primit 4 ani de închisoare.

Handbalistul român al echipei MKB Veszprem, Marian Cozma, a fost înjunghiat mortal, pe 8 februarie 2009, la clubul Patriota, din oraşul Veszprem, în altercaţie fiind implicaţi alţi doi coechipieri, Zarko Sesum şi Ivan Pesici, grav răniţi şi ei. Handbalistul român în vîrstă de 26 de ani a fost înjunghiat în inimă, fiind singurul dintre cei trei care şi-a pierdut viaţa (sursa: mediafax).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
dumitruion1960
dumitruion1960  •  27 Aprilie 2012, 22:55
Postat de agelu pe 27 Aprilie 2012, 20:54

Putem face o comparatie cu jucatorul de baschet Hardy de la Giurgiu ? Daca 18 ani sunt putini cei 5 luati de faptasul rrom cum sunt ? Sau care e diferenta intre justitia din Ungaria si cea din Romania ?

bozgorii au atacat 3 sau 4 handbalisti straini(unde erau colegii maghiari ca sa-i apere?)cu cutite.au actionat in banda,cu intentia vadita sa-i masacreze.

agelu
agelu  •  27 Aprilie 2012, 20:54

Putem face o comparatie cu jucatorul de baschet Hardy de la Giurgiu ? Daca 18 ani sunt putini cei 5 luati de faptasul rrom cum sunt ? Sau care e diferenta intre justitia din Ungaria si cea din Romania ?

terminatorul2
terminatorul2  •  27 Aprilie 2012, 19:43

Treb uia sa fie executati !

Vezi toate comentariile (12)
Comentează