HANDBAL  ·  OLTCHIM RM. VÎLCEA

Dacă Oltchim ar ajunge în finala LC e nevoită să joace la Bucureşti

Articol de GSP - Publicat joi, 04 martie 2010 00:00


Preşedintele CS Oltchim, Ioan Gavrilescu, a declarat, joi, că dacă echipa sa va ajunge în finala Ligii Campionilor va fi nevoită să joace în Sala Ioan Kuns Ghermănescu din Bucureşti, deoarece sala de la Rîmnicu Vîlcea nu este omologată de EHF, informează MEDIAFAX.


"Am încercat toate variantele posibile. Nu avem cum să facem o capacitate de 3.000 de locuri. Nu se poate din punct de vedere tehnic. Nu putem ajunge nici măcar la 2.800 de locuri, caz în care puteam cere o derogare la Federaţia Europeană de Handbal. Dacă vom ajunge în finală putem juca numai la Bucureşti, este singura noastră varianta. Oricum, eu sînt sigur că Sala Polivalentă din Bucureşti se va umple pînă la refuz dacă ajungem în finală. Oltchim poate strînge fără probleme 5.000 de spectatori, gîndiţi-va numai cîţi oameni vor face deplasarea de la Rîmnicu Vîlcea", a spus Gavrilescu.


După trei etape jucate în grupa a II-a, Oltchim Rîmnicu Vîlcea conduce în clasament cu 6 puncte, urmată de Viborg HK 4 puncte, Dinamo Volgograd 2 puncte şi Hypo Viena, 0 puncte.


În cazul în care va ocupa unul dintre primele două locuri ale grupei, Oltchim se va califica în semifinalele Ligii Campionilor.Motivul perchezițiilor făcute azi la mai multe locuințe ale Duduienilor. Întâlniri secrete desfășurate între șefi ai Poliției Române și interlopi periculoși. Ce ar căuta, de fapt, poliția
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
15:00 WTA Praga
Simona Halep - Barbora Krejcikova
Digi
Program TV complet

Liga 1