SPORTURI  »  HANDBAL  »  INCIDENTE

De unde a pornit haosul din sală la handbal: "Cu multă tristețe și dezamăgire trebuie să recunoaștem"

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 aprilie 2017 18:49

Echipa de handbal Dobrogea Sud Constanța a emis un comunicat în care explică modul în care s-au produs incidentele de la meciul cu Dinamo din urmă cu 3 zile. Oficialii "câinilor" susțineau că cei 100 de suporteri dinamoviști au fost înghesuiți pe 70 de locuri, însă gazdele contrazic asta.

"Nu credem că galeria Dinamo a fost înghesuită în vreun fel şi că acest lucru a determinat violenţa şi comportamentul grosolan al musafirilor noştri. La astfel de spectacole sportive, bineînţeles dacă suporterul este civilizat, încurajarea şi fair-play-ul nu ţin cont de locul ocupat în tribună sau de cine este vecinul de scaun. Civilizaţia şi educaţia le ai sau nu.

Cu multă tristeţe şi dezamăgire trebuie să recunoaştem că astfel de incidente pornesc de la atitudinea şi reacţiile încă şi imature ale anumitor suporteri dinamovişti. Un ultim eveniment asemănător (tot în sală, la un meci de handbal) s-a întâmplat, din nefericire, şi la meciul acestora cu Steaua. Nu mai vorbim de fotbal. Din acest motiv este puţin cam forţată atitudinea multor susţinători ai echipei Dinamo care încearcă să incrimineze şi să paseze pisica în curtea echipei noastre pentru incidentele de la ultimul meci", se arată în comunicat.

Dobrogenii susțin că scandalul din tribune a pornit de la un suporter dinamovist care a agresat un agent de pază.

"Conform filmărilor şi punctului de vedere al Jandarmeriei Constanţa, incidentul a luat amploare nu în urma cuvintelor triviale ale membrilor galeriei Dinamo sau a altor gesturi necuviincioase, ci de la faptul că un reprezentant al dinamoviştilor a agresat fizic un agent de pază Zip Escort, fapt care a dus la intervenţia de apărare şi de evacuare a dinamoviştilor după ce lucrurile au scăpat de sub control.

Pentru a se evita panica, suporterii dinamovişti au fost evacuaţi imediat pe terasa exterioară a Sălii Sporturilor", mai arată sursa citată.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
red77
red77  •  29 Aprilie 2017, 23:08

discipolii lui mazare normal ca nu au nici o vina de parca meciul a fost organizat de avicola crevedia ! desi sunt o multime de filmari in nici una nu am vazut pana acum ca vreun agent de paza sa fie agresat. si paradoxal este ca nu-i prima data cand sunt probleme la meciurile constantei fara sa fie dinamo oaspete. s-au plans mai multi ca au fost scuipati agresati provocati permanent.

idi53
idi53  •  29 Aprilie 2017, 19:57

O echipa batranesca cu niste suporteri necivilezati Constanta!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează