SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - NORVEGIA 24-29

Denisa Dedu acuză după eșecul cu Norvegia: „Mai aveau puțin și o urcau pe Cristina în tribune!”

România a fost învinsă de Norvegia, scor 24-29, în al doilea meci al turneului Preolimpic de la Podgorica. Denisa Dedu (26 de ani) spune că arbitrajul a făcut diferența în disputa cu nordicele. +5   FOTO
România a fost învinsă de Norvegia, scor 24-29, în al doilea meci al turneului Preolimpic de la Podgorica. Denisa Dedu (26 de ani) spune că arbitrajul a făcut diferența în disputa cu nordicele.

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 martie 2021 22:48 / Actualizat duminica, 21 martie 2021 00:35

România a fost învinsă de Norvegia, scor 24-29, în al doilea meci al turneului Preolimpic de la Podgorica. Denisa Dedu (26 de ani) spune că arbitrajul a făcut diferența în disputa cu nordicele.

„Sunt mândră de echipa noastră, de cum am luptat. E trist când vezi că ți se pun piedici. Multe decizii au fost în favoarea lor. Mai aveau puțin și o urcau pe Cristina în tribune! Nu i se dădea nimic, nici două minute, nici lovitură de la 7 metri. Ele aveau 11 aruncări de la 7 metri. Au fost împinse de la spate, asta consider eu. Mâine avem meci și vom da totul pe teren pentru a obține calificarea”, a spus Denisa Dedu, imediat după meci. 

Denisa Dedu, pregătită de România - Muntenegru

„Așa este, avem nevoie de o victorie la cel puțin 5 goluri. Nu este imposibil. Credem în șansa noastră și vom da totul pentru a obține acest drept. Cu siguranță va fi greu, dar ne vom implica total. Cu gândul ăsta o să dormim la noapte, să câștigăm mâine cu acest scor. Se întâlnesc două echipe cu un spirit asemănător, de lupătătoare. Sper să fim mai inspirate”, a concluzionat Denisa Dedu. 

4-0a fost raportul eliminărilor de două minute în România - Norvegia. Nordicele nu au fost penalizate niciodată

Citește și alte știri din handbal:

Detaliul care poate schimba calculele! Cota uriașă pentru calificarea la Jocurile Olimpice nu ia în calcul precedentul din 2016

ȚSKA Moscova, adversara CSM București în „sferturile” Ligii Campionilor, și-a demis antrenorul!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează