SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Denisa Dedu, după calificarea lui CSM București în finală: „Ne dorim un sezon cu multe trofee”

Denisa Dedu se bucură după o nouă paradă reușită FOTO Marius Ionescu
Denisa Dedu se bucură după o nouă paradă reușită FOTO Marius Ionescu

Articol de - Publicat sambata, 05 septembrie 2020 20:41 / Actualizat sambata, 05 septembrie 2020 20:51

Portarul CSM București, Denisa Dedu, 25 de ani, a făcut o repriză secundă extraordinară cu Gloria Buzău: 30-16. A avut un procentaj de 53% la mingile apărate

Antrenorul Adi Vasile a dat credit tuturor portarilor în meciul de aseară. A început cu croata Jelena Grubisici, a continuat cu Denisa Dedu și a terminat meciul cu mezina Gabriela Săndulache. Poarta CSM-ului s-a ridicat la nivel înalt. Portarul ”naționalei” României, Denisa Dedu a avut cel mai bun procentaj, cu 9 parade din 17 șuturi!

- Denisa, a fost un meci ușor, diferența de pe tabelă asta spune? 
- Nu aș putea spune. Noi ne-am făcut singure meciul ușor, am intrat pe teren cu gândul să facem un meci bun, iar dovada e rezultatul, unul pe măsura evoluției. 

-  Ești mulțumită de apărarea din fața ta? 
- Da, chiar vreau să le felicit pe fete că au făcut o treabă foarte bună și ne-au ajutat și pe noi portarii, ne-au ușurat munca.

- După șase luni de pauză se vede dorința de joc, nu? 
- Ne era dor să începem competițiile și se vede pofta de joc. Dar asta e valabil la toate echipele și la toate fetele. Ne dorim să jucăm handbal, nu să stăm acasă! 

- Duminică vor fi două trofee în joc, Cupa României, Supercupa. Mai e și rivalitatea cu Vâlcea... 
- Nu e vorba neapărat de rivalitate, pe noi ne interesează să fim în finală și să câștigăm. Sunt două trofee și ne dorim să le câștigăm. Asta aduce moral. 

- Cum vezi CSM în actualul sezon? Prima impresie e bună, nu? 
- E prematur să vorbim acum, avem atmosferă bună, am arătat handbal frumos, ne dorim să continuăm tot așa, dar cu siguranță vor apărea și oscilații. Important e să trecem peste ele.

CSM București - Gloria Buzău 30-16 » Demonstrație de forță în semifinala Cupei României

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează