SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Depind de grevă! » Fetele lui Radu Voina nu pot ajunge cu avionul la Salonic din cauza protestelor din Grecia

Articol de - Publicat vineri, 21 octombrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 20 octombrie 2011 20:57

"Naţionala" feminină a României nu poate să ajungă la Salonic din cauza protestelor care au cuprins Grecia


Reprezentativa feminină a României trebuie să joace sîmbătă, al doilea meci din preliminariile CE 2012, contra Greciei. "Tricolorele" se află în imposibilitatea de a decola însă spre Salonic, acolo unde se va desfăşura disputa, din cauza grevei generale din Grecia.

"Nu ştim ce să facem. Sîntem la Rm. Vîlcea şi ne antrenăm. Dacă pînă vineri, cînd avem plecarea spre Grecia, greva încetează, lucrurile se vor simplifica. Dacă nu, avem varianta de a merge cu autocarul", a declarat antrenorul Radu Voina. Handbalistele nu-şi doresc însă să plece cu autocarul în Grecia. "Ar fi prea mare oboseala. Ne-am săturat de drumurile cu autocarul", au spus cîteva dintre acestea. Există şi varianta ca partida cu Grecia, de la Salonic, să fie amînată pentru 2012. "Federaţia a luat legătura cu forul european şi sînt şanse mari, dacă nu se termină greva, ca meciul să fie amînat", a dezvăluit Radu Voina.

Miercuri, în primul meci, la Rm. Vîlcea, România a trecut de Portugalia cu 35-24. În celălalt meci al grupei, Serbia a învins Grecia cu 36-20.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
angeladeva
angeladeva  •  21 Octombrie 2011, 09:38

Ar fii chiar culmea sa mearga fetele noastre cu autocarul. Daca grecii nu isi rezolva problemele de ce sa sufere fetele noastre, nici macar cu reprogramarea meciului nu as fii de acord deoarece fetele noastre au un program foarte incarcat anul viitor. Va imaginati ca daca Danemarca sau Norvegia aveau meci cu gracoaicele si-ar fii propus sa mearga cu autocarul? sa fim seriosi. Daca nu se poate ajunge acolo cu avionul , clar vinovatii sa plateasca. HAI ROMANIA !!! HAI OLTCHIM !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează