SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - VARDAR

Depindem de următorul meci! CSM București a pierdut cu Vardar, scor 25-30, dar mai trage speranțe de calificare

Articol de - Publicat marti, 16 februarie 2016 20:30

CSM București a pierdut cu Vardar, scor 25-30 (11-17), dar bucureștencele rămân pe locul 4. Calificarea va depinde de rezultatul meciului cu Midtjylland, care va fi în weekend.

Bucureștencele au continuat seria greșelilor din partida cu Gyor. În minutul 7 CSM era condusă cu 4-1, lucru care l-a determinat pe Kim Rasmussen să ceară primul time-out.

Jucătoarele au părut revitalizate de antrenorul danez. CSM s-a apropiat în două rânduri la o singură lungime. Și poarta a mers bine. Maisa Pessoa, intrată la un 7 metri, s-a prins de bolta Majei Socaci, iar Grubisici a avut niște reflexe extraordinare.

Româncele nu au reușit însă să mentină tempoul. CSM a încasat 2 goluri în superioritate numerică, iar Vardar s-a distanțat din nou pe tabelă.

Rasmussen a utilizat și al doilea time-out în minutul 23. De data aceasta indicațiile danezului nu au mai avut un efect pozitiv asupra jucătoarelor sale. În minutul 27 Vardar conducea cu 16-9, pentru prima dată la 7 goluri în acest meci, avantajul maxim din prima parte a jocului.

CSM nu a mai greșit la fel de mult în debutului părții secunde. Pessoa, reintrată în locul croatei Grubisici, și-a făcut numărul în poartă, iar veterana Brădeanu le-a apropiat pe elevele lui Rasmussen la 3 goluri în minutul 38.

CSM a avut iar o cădere și Vardar s-a distanțat la 6 goluri în minutul 45, scor 17-23. Bucureștencele au avut o trăsărire de orgoliu și au înscris 3 goluri în 2 minute și au dus scorul la 20-23 (min. 47).

CSM a riscat tot în ultimele 10 minute, scoţând portarul fără să aibă om eliminat. A forțat atacul, fără rezultate notabile pe tabelă însă Atacul CSM a arătat neputință, intrând în prepasiv cu 7 jucătoare în ofensivă.

Vardar a reușit să înscrie foarte ușor, trecând lejer de apărearea CSM-ului, iar diferența din prima repriză nu a putut fi remontată în a doua parte a jocului.  CSM joacă următorul meci cu Midtjylland, în deplasare, pe 21 februarie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
gilos
gilos  •  17 Februarie 2016, 09:05

99 la suta calificate , nu-i asa ? care a fost expertul gspist cu acest titlu penibil ? se ascunde ca un sobolan infantil ce este... Mari profesionisti la acest ziar, bravo voua !

asystel
asystel  •  16 Februarie 2016, 21:29

http://www.gsp.ro/sporturi/handbal/csm-bucuresti-99-calificata-in-sferturile-ligii-campionilor-3-jucatoare-si-au-prelungit-contractele-470006-comentarii.html

baba_yaga
baba_yaga  •  16 Februarie 2016, 21:22

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează