SPORTURI  »  HANDBAL  »  HCM CONSTANŢA-GRANOLLERS 28-27

Din nou în cărţi » HCM Constanţa s-a impus cu Granollers la limită, scor 28-27

Muntenegreanul Rakcevici a marcat de 7 ori contra spaniolilor // Foto: Telegraf Constanţa
Muntenegreanul Rakcevici a marcat de 7 ori contra spaniolilor // Foto: Telegraf Constanţa

Articol de - Publicat luni, 09 martie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 08 martie 2015 23:25

Campioana României a reuşit o victorie incredibilă, portarul Popescu salvînd de două ori în ultimele secunde.

HCM Constanţa păstrează şanse la calificarea în sferturile de finală ale Cupei EHF, după ce i-a învins ieri, pe teren propriu, pe spaniolii de la Fraikin BM. Granollers, cu 28-27 (14-11), la capătul unei partide dramatice. Dirijaţi perfect de veteranul Dalibor Cutura, constănţenii au condus aproape tot meciul.

Contraatacurile rapide purtate de căpitanul Laurenţiu Toma, infiltrările pe semicerc reuşite de pivotul Mladen Rakcevic şi intervenţiile portarului Mihai Popescu au păstrat Constanţa în avantaj pînă pe final. Spaniolii au întors totuşi situaţia şi cu trei minute înainte de ultimul fluier conduceau cu 27-25!

Împinsă din spate de cei aproape 1.500 de fani, HCM a revenit senzaţional, golul victoriei fiind marcat chiar de spaniolul gazdelor, Javier Humet.

"A fost un meci special, pentru că îi ştiu pe unii dintre adversari de pe vremea junioratului. Muream de ciudă dacă nu învingeam", a mărturisit ibericul. "Dacă am fi pierdut, ar fi fost un rezultat mincinos, pentru că am condus aproape tot meciul", a adăugat Toma.

"Am arătat încă o dată caracter, dar trebuie să cîştigăm ultimele două jocuri pentru a spera la calificare", a completat antrenorul Zvonko Sundovski. În celălalt meci al grupei, azi, de la ora 18:00, HC Sankt Petersburg întîlneşte pe Holstebro.

Constanţa e pe locul 3, cu 3 puncte, la două puncte distanţă de Granollers şi Holstebro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close