SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA NAȚIONALĂ

Dinamo, a 13-a victorie consecutivă în Liga Zimbrilor!

Dinamoviștii au ce sărbători FOTO CS Dinamo
Dinamoviștii au ce sărbători FOTO CS Dinamo

Articol de - Publicat joi, 17 decembrie 2020 21:55 / Actualizat joi, 17 decembrie 2020 22:08

Campioana României a învins la Sf. Gheorghe pe Minaur Baia Mare cu 28-23 și e de neoprit. Turda victorie cu Dobrogea Sud Constanța

Runda a 13-a în Liga Națională masculină a fost una a rezultatelor mai puțin scontate. Astfel, CSM Focșani a învins Steaua, CSM Făgăraș pe Poli Timișoara, iar CSM Reșița a reușit prima victorie în actualul sezon, trecând de CS HC Buzău.

Cu multe absențe în lot din cauza pandemiei de COVID-19, dar și a accidentărilor, Constanța a pierdut derbyul cu Potaissa Turda, 32-36. Echipa lui Djordje Cirkovici nu a avut niciunul dintre portarii de bază, Ionuț Iancu sau Dan Vasile, și a folosit doi juniori: Gabriel Chilianu și Gabriel Preda. Chiar și așa, Constanța s-a ținut bine de formația ardeleană. Marius Szoke cu 11 goluri, respectiv Ciprian Șandru cu 9, au fost cei mai buni oameni ai celor două formații.

Dinamo București a trecut de Minaur Baia Mare, 28-23, deși antrenorul Constantin Ștefan a avut și el multe absențe în lot. Au ieșit însă în evidență Nicu Negru, Amine Bannour și Mamdouh Shebib. De partea cealaltă, joc foarte bun pentru internaționalul Călin Căbuț. Dinamo a bifat a 13-a victorie consecutivă în Ligă și e de neoprit. Are acum 6 puncte avans față de Potaissa și 9 față de Constanța. Toate meciurile s-au jucat în sistem turneu, la Sf. Gheorghe, miercuri și joi.

REZULTATE ETAPA A 13-A

CSU Suceava-Dunărea Călărași10-0
CSM Vaslui-CSM București33-35
CSM Făgăraș-Poli Timișoara25-24
Steaua-CSM Focșani26-29
CS HC Buzău- CSM Reșița27-30
CSM Bacău-Magnum Botoșani29-25
Potaissa Turda-Dobrogea Sud Constanța36-32
Dinamo-Minaur28-23

Povestea „Cenușăresei” Croația spusă de o jucătoare care evoluează în România: Valentina Blazevici

EXCLUSIV Viața de film a lui Ștefan Birtalan: „Părinții mei s-au cunoscut în timpul războiului, apoi au divorțat. Mi-am reîntâlnit mama după 24 de ani!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează