SPORTURI  »  HANDBAL  »  DINAMO BUCUREȘTI - RIIHIMAEN COCKS, AZI, 19:30, DIGI, TELEKOM, GSP.RO

DINAMO BUCUREȘTI - RIIHIMAEN COCKS // Luptă pentru calificare » Avantaj major al dinamoviștilor înaintea meciului de azi din Liga Campionilor

Dinamoviștii au mereu sprijinul necondițional al suporterilor alb- roșii // FOTO: Raed Krishan
Dinamoviștii au mereu sprijinul necondițional al suporterilor alb- roșii // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 noiembrie 2018 09:23

Handbaliștii de la Dinamo sunt neînvinși pe teren propriu în Liga Campionilor și vor încă o victorie pentru a rămâne în cursa pentru calificarea în play-off-ul pentru optimi. Azi, "dulăii" primesc vizita finlandezilor de la Riihimaen Cocks. 

Campioana României e prinsă într-o luptă aprinsă pentru ocuparea primelor două locuri în clasamentul grupei D, cele care duc în play-off-ul pentru "optimi". În această luptă, Dinamo a suferit duminică o înfrângere dureroasă în ultimele secunde în Norvegia, unde Elverum Handball a câștigat cu 29-28.

"București a făcut un meci bun și poate meritau să câștige, dar cred că noi am evoluat perfect în ultimul minut și am avut un finiș fantastic într-un meci de handbal incredibil", a spus antrenorul Michael Apelgren. Nu e timp însă de pansat rănile pentru că Dinamo intră din nou azi pe teren și nu e loc de pași greșiți.

Handbaliștii antrenați de Ștefan Constantin se duelează pe teren propriu cu penultima echipa din grupă, Riihimaen Cocks. Este ultimul meci acasă din grupa D pentru alb-roșii, un avantaj de care au profitat de fiecare dată.

Campioana României nu a pierdut niciun meci jucat în fața suporterilor săi. Problemele au venit în deplasare, unde dinamoviștii nu au câștigat decât o partidă, cea cu finlandezii pe care-i întâlnesc azi. "Vom lupta până la final! Credem în echipa noastră și promitem să onorăm sprijinul pe care l-am primit din partea fanilor. E un meci important și aveam nevoie de cele trei puncte", a scris Kamel Alouini pe Facebook.

Înainte de ultimele două etape, Dinamo ocupă locul al treilea, cu zece puncte, depășită de Ademar Leon, 11 p, și de Wisla Plock, 12 p. În lupta pentru primele două locuri e și Elverum Handball, care are tot zece puncte.

Ca să nu depindă de alte rezultate, echipa roș-albă are nevoie de victorii în ultimele două meciuri pe care le mai are de jucat, cel de azi și cel de pe 29 noiembrie, cu Wacker Thun. Primele două clasate merg în play-off-ul pentru optimi de finală

Vezi și: Cum se califică Dinamo? Calculele pentru campioana României de a trece de grupe. Cu două victorii în ultimele două etape, "câinii" nu mai depind de alte rezultate

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  21 Noiembrie 2018, 12:30
Postat de alb_rosu_in_vn pe 21 Noiembrie 2018, 11:56

Corectie: azi joaca cu finlandezii, nu cu elvetienii (pe care ii vor intalni in ultimul meci). Sper ca dinamovistii sa dreaga in ultimele doua meciuri ce au stricat in cateva secunde la Elverum. Hai Dinamo!

sa o mai dreaga ca rezultat. dar prostia aia incalificabila din Norvegia nu o mai drege nimeni ca imagine in urmatorii 100 de ani.

alb_rosu_in_vn
alb_rosu_in_vn  •  21 Noiembrie 2018, 11:56

Corectie: azi joaca cu finlandezii, nu cu elvetienii (pe care ii vor intalni in ultimul meci). Sper ca dinamovistii sa dreaga in ultimele doua meciuri ce au stricat in cateva secunde la Elverum. Hai Dinamo!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează