SPORTURI  »  HANDBAL  »  DINAMO - SPORTING 26-24

DINAMO ÎN LIGA CAMPIONILOR // Sala Polivalentă sau Cluj? Președintele lui Dinamo anunță: „Fanii decid unde se joacă”

Articol de , - Publicat duminica, 01 martie 2020 21:04

Dinamo a învins-o pe Sporting Lisabona, 26-24, și a avansat în optimile Ligii Campionilor. „Dulăii” nu vor putea juca însă duelul cu parizienii în Sala Dinamo. „Suporterii vor decide unde jucăm”, a anunțat Daniel Georgescu, președintele secție de handbal de la Dinamo

  • Dinamo va juca în „optimile” Ligii Campionilor la handbal masculin cu PSG, cea mai bogată echipă din lume. (Detalii AICI)
  • Cele două manșe din „dubla” Dinamo - PSG vor avea loc în perioadele 18-22 martie și 25-29 martie

Dinamo mai mult ca sigur nu poate juca partida din „optimi”, cu PSG, în sala proprie, pentru că e mult prea mică pentru interesul uriaș din jurul acestei partide. 

Federația Europeană de Handbal impune și ea anumite standarde pentru fazele superioare, astfel că Dinamo are de ales între alte două sălii: Sala Polivalentă din București sau Sala Sporturilor din Cluj Napoca

Dacă în Polivalenta bucureșteană vor putea intra aproximativ 5.000 de fani, la Cluj numărul lor ar fi dublu. 

Paradoxal, Daniel Georgescu, omul care se ocupă de echipa de handbal de la Dinamo, a anunțat că suporterii vor fi cei care vor decide unde se va juca partida tur cu PSG. 

„Dacă suporterii vor la București, rămânem la București, dacă vor să mergem la Cluj, atunci vom merge în Ardeal", a spus oficialul. 

Fanii lui Dinamo sunt înfrățiți cu cei ai „șepcilor roșii”, astfel că ar putea face front comun în disputa cu PSG. „Ar fi ceva de vis cu 10.000 de suporteri în spate. Dar casa noastră e Dinamo, o să vedem ce se va decide”, au spus și jucătorii.

VIDEO // Bucuria dinamoviștilor de la finalul partidei cu Sporting

+40 FOTO

Vezi și: 

VIDEO + FOTO Momente impresionante în Sala Dinamo! Handbaliștii au celebrat calificarea alături de galerie, într-o atmosferă irespirabilă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  02 Martie 2020, 16:05
Postat de Dan Dumitrescu pe 02 Martie 2020, 03:00

In Polivalenta. Pacat ca ati bagat atatea beep-uri ca nu se aude tocmai ce ne place mai mult! Nu am mai trait de multi, multi ani astfel de momente. Trebuiau dusi la acest meci istoric si fotbalistii care se umilesc in fata amaratilor de la Clinceni.

BRANZARUL CE MAI FACE?? DAR mm FICUS?? BOMBARDIERII CARE SE INCALTA INVERS CUM STAU CU MORALUL CAND O IAU IN BARBA DE 5 ANI ????

stelistcivil
stelistcivil  •  02 Martie 2020, 14:19

Cu umilinta si modestie incerc sa fac o sugestie: in semn de recunostinta pentru fondatori, ar trebui ca meciul sa se desfasoare la Moscova, avand in vedere ca sinistrele cazemate sportive Dinamo si CSA au fost infiintate de armata rosie. Dar nu se poate prntru ca nici macar Rusia nu a mai pastrat cluburile militare de trista amintire, care continua sa polueze si capuseze sportul profesionist romanesc, chiar daca au fost lichidate peste tot in UE. Este ridicol, inadmisibil, ca ministerul de interne al unei tari NATO sa plateasca din bani publici recruti proveniti din Iran!!! Ca la noi la nimeni!

1616362188580443
Dan Dumitrescu  •  02 Martie 2020, 03:00

In Polivalenta. Pacat ca ati bagat atatea beep-uri ca nu se aude tocmai ce ne place mai mult! Nu am mai trait de multi, multi ani astfel de momente. Trebuiau dusi la acest meci istoric si fotbalistii care se umilesc in fata amaratilor de la Clinceni.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează