SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

DINAMO ÎN LIGA CAMPIONILOR // VIDEO+FOTO Căpitanul Savenco așteaptă derby-ul cu Steaua: „Abia acum începe greul!” + ce spune despre fanii din Sala Dinamo

FOTO: Raed Krishan +44   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 martie 2020 19:18

Dinamo s-a calificat în „sferturile” Ligii Campionilor la handbal masculin. Campioana României a câștigat ambele manșe cu Sporting, 26-25 în tur, 26-24 la retur. PSG este adversara din următoarea fază.

  • Dinamo va juca în „optimile” Ligii Campionilor la handbal masculin cu PSG, cea mai bogată echipă din lume. (Detalii AICI)
  • Cele două manșe din „dubla” Dinamo - PSG vor avea loc în perioadele 18-22 martie și 25-29 martie

Dan Savenco (34 de ani), căpitanul campioanei României, le-a mulțumit fanilor pentru sprijinul acordat.

„Ne doream foarte mult această calificare. Din păcate, anul trecut am pierdut pe mâna noastră. Părea că vom avea ceva probleme și astăzi, au egalat în repriza a doua și am simțit ceva presiune. Am reușit să ne mobilizăm. Acum va veni greul pentru noi și nu mă refer la meciul cu PSG, ci la meciul de joi, cu Steaua. Trebuie să ne concentrăm pe campionat. Trofeele interne trebuie să le câștigăm”, a declarat Savenco la TV Telekom Sport. 

+40 FOTO

Dinamo, purtată de fani spre „optimile” Ligii

„Nu am văzut niciodată așa ceva într-o sală. Fac de 20 de ani handbal, dar nu credeam că e posibil așa eva. Cu ajutorul lor am reușit să ne calificăm. Le mulțumim că ne-au împins de la spate”, a spus căpitanul lui Dinamo.

Vezi și:

DINAMO - SPORTING LISABONA // VIDEO + FOTO Calificare ISTORICĂ în „sferturile” Ligii Campionilor! Adversar de top pentru dinamoviști

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
gilos
gilos  •  02 Martie 2020, 10:19

Dedule, iti stau performantele noastre in gat ?

creeperno999
creeperno999  •  01 Martie 2020, 22:52

Ii nimicim pe stelisti

vanbasten_85
vanbasten_85  •  01 Martie 2020, 20:35

Dedule daca tot vrei sa renunti la straini,zi-ne unde jucam cu PSG???Ne cerem scuze ca nu tine pasul cu Nationala care nu prinde niciun European sau Mondial!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează