SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA ZIMBRILOR

Dinamo începe anul cu o victorie lejeră cu CSM București, 32-25

Articol de - Publicat vineri, 31 ianuarie 2020 20:20

Dinamo a debutat în 2020 cu o victorie concludentă, 32-25 cu CSM București, în ultimul meci din etapa a 15-a a Ligii Naționale. 

Campioana a condus cu 20-8 la pauză, după care a odihnit jucătorii de bază. „Alb-roșiii” au ajuns la 14 meciuri consecutive fără înfrângere.

CSM București a pierdut în această iarnă doi jucători de bază din cauza problemelor financiare. Alahkaram Esteki și Boghdan Criciotoiu au ales să plece. Antrenorul Daniel Anca nu a putut să-l folosească nici pe Jakub Krupa, accidentat.  

Dinamo a jucat și ea fără golgeterul Amine Bannour și iranianul Sajed Heidarirad.  

În prima repriză a fost însă un galop al „câinilor”, care au marcat nu mai puțin de 18 goluri. Stefan Vujici, Ante Kuduz și Mamdouh Shebib au fost principalii marcatori, iar apărarea și-a făcut cu brio datoria, Dinamo încasând doar 8 goluri.  

În partea a doua, dinamoviștii nu s-au mai agitat prea tare, antrenorul Constantin Ștefan a schimbat liniile și a trimis pe teren și rezervele. CSM a profitat și s-a apropait până la 5 lungimi distanță, Octavian Bizău fiind cel mai bun om al „tigrilor”. 

S-a terminat 32-25, a 13-a victorie în Liga Zimbrilor în 14 etape. Dinamo conduce detașat cu 39 de puncte, cu 10 mai multe decât Potaissa Turda, a doua clasată, ambele echipe având de jucat restanța din etapa a 10-a. 

Dinamo - CSM București 32-25  

Dinamo: Kuduz 5, Asoltanei 4, Nantes 4, Mamdouh 4, Vujici 3, Gavriloaia 3, Negru 3, Vrankovici 3, Alouini 2, Mousavi 1. 
Antrenor: Constantin Ștefan 

CSM București: Bizău 7, M. Nica 3, Becheru 3, Onyejekwe 3, Teixeira 2, Caba 2, Aungurenci 2, Georgijevski 1, A. Dedu 1, V. Rotaru 1. 
Antrenor: Daniel Anca

*foto: facebook.com/Dinamo

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
creeperno999
creeperno999  •  31 Ianuarie 2020, 22:31

daca ar juca si clubul de fotbal asa..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează