HANDBAL  ·  DINAMO

Dinamo a făcut cel mai spectaculos transfer al verii! L-a adus pe handbalistul Iman Jamali

Iman Jamali
Iman Jamali

Articol de — Joi, 15 August 2019, 16:59

Echipa de handbal Dinamo l-a transferat pe iranianul Iman Jamali (27 de ani), jucătorul lui Veszprem. Acesta a fost împrumutat pentru un sezon. Jamali evoluează și în „naționala” Ungariei.

Dinamo a închis lista transferurilor pentru sezonul viitor cu cel mai spectaculos transfer al verii. Jucătorul lui Veszprem, Moorchegani Iman Jamali (27 de ani), va evolua la campioana României pentru cel puțin un sezon, având contract pe un an cu posibilitatea de prelungire pe încă unul. 

Interul stânga născut pe 11 octombrie 1991, la Isfahan (Iran), a obținut cetățenia maghiară în 2015. Pentru Ungaria a jucat 36 de meciuri și a marcat 90 de goluri, participând cu reprezentativa maghiară la Mondialul din acest an.  

În 2012, uriașul inter de 2 metri a fost adus de Veszprem, din Iran, fiind și în prezent sub contract cu campioana Ungariei. În această perioadă, el a fost împrumutat un sezon la IFK Kristianstad (2015-2016) și altul la Meshkov Brest (2016-2017). 

Două finale de Liga Campionilor 

A jucat în ultimele șapte sezoane în Liga Campionilor, reușind să marcheze 206 goluri. A fost pe teren la finala Ligii Campionilor în 2015, într-un meci Veszprem-Barcelona și, de asemenea, a evoluat pentru Veszprem și în ultimul sezon, când echipa a ajuns din nou în finala Ligii Campionilor. 

„Ne bucurăm că am reușit să transferăm un sportiv de asemenea valoare, de la finalista Ligii Campionilor. Îi știm valoarea, a mai fost la noi în București, în sala Dinamo. Săptămâna viitoare se va alătura echipei”, a declarat Ovidiu Semen, managerul echipei, pentru site-ul CS Dinamo.

Citește și:

Dezastru la CSM București » Toate sporturile de echipă vor fi desființate! Doar handbalul supraviețuieșteClipuri șocante și indecente cu Margherita, făcute publice. Greu de privit pentru un tată. Reacția halucinantă a lui Ioniță din Clejani

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Hamburger

Digi 1
Program TV complet

Liga 1