SPORTURI  »  HANDBAL  »  EHF EUROPEAN LEAGUE

Dinamo-Nimes Gard. Sajed Heidarirad și Vali Ghionea au coronavirus și nu pot juca » Nimes a ajuns de duminică în România

Vali Ghionea a marcat 14 gluri în primele două etape din EHF European League FOTO Raed Krishan
Vali Ghionea a marcat 14 gluri în primele două etape din EHF European League FOTO Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 23 noiembrie 2020 14:12 / Actualizat luni, 23 noiembrie 2020 14:41

Dinamo București are iar probleme de efectiv înaintea meciului cu USAM Nimes din EHF European League. Bucureștenii nu au mai jucat un meci oficial de aproape o lună

  • Dinamo-Nimes Gard (marți, ora 19:45, Digi, Telekom, Look)

Virusul SARS CoV-2 și-a făcut din nou apariția în lotul lui Dinamo înaintea meciului cu USAM Nimes Gard din etapa a patra a grupei B din EHF European League. Doi jucători de bază, doi titulari, au fost descoperiți pozitiv. Este vorba de portarul Sajed Heidarirad și extrema dreapta Vali Ghionea, golgeterul echipei în competiție. Și problemele nu se opresc aici. Alți doi jucători abia au ieșit din carantină și nu s-au antrenat aproape deloc. Este vorba de Ante Kuduz și Alireza Mousavi.

Lipsa jocurilor se vede

Dinamo nu a putut juca ultimul meci din EHF European League, cu slovacii de la Tatran Preșov. Federația Europeană a amânat meciul pentru că bucureștenii ar fi trebuit să intre în carantină pentru 14 zile în Slovacia. Nici în Liga Națională, Dinamo nu a mai avut meciuri programate, astfel că echipa a jucat ultima dată pe 27 octombrie, la Kristianstad. Lipsa jocurilor s-ar putea vedea la Dinamo, mai ales că adversara a jucat sâmbăta trecută în campionat, ultima partidă. De altfel, în Franța campionatul s-a jucat normal, cu meciuri tur-retur, nu ca în România unde federația a ales să dispute întâlnirile o dată pe lună, în sistem turneu.

Revine Constantin Ștefan

Dinamo îl va avea la meciul cu Nimes, pe banca tehnică, pe antrenorul Constantin Ștefan. Acesta a ratat partidele cu Sporting Lisabona și IFK Kristianstad, fiind pozitiv cu coronavirus în acea perioadă. Până în momentul de față, 9 jucători de la Dinamo au fost infectați cu coronavirus: Heidaridar, Lazăr, Kuduz, Ghionea, Botea, Dima, Vrankovici, Gavriloaia și Mousavi. Plus antrenorul Ștefan și unul dintre masori.

Nimes a venit de duminică

Adversara dinamoviștilor, USAN Nimes a ajuns în România încă de duminică, la prânz. S-au cazat la un hotel în centrul Capitalei, iar luni și marți aveau programate două antrenamente în Sala "Dinamo". Nimes e pe locul 5 în campionatul Franței, după 8 etape, având 4 victorii, un egal și trei înfrângeri. În ultima etapă, sâmbăta trecută, Nimes a învins în deplasare pe Ivry, 33-25. În EHF European League, echipa antrenată de Frank Maurice a câștigat la Presov (28-22), dar a pierdut pe teren propriu cu IFK Kristianstad (24-25).

2 înfrângeria suferit Dinamo în grupa B: 25-27 cu Sporting și 22-31 cu IFK Kristianstad

ALERTĂ! Se mai ține Campionatul European de handbal feminin? Danezii nu au primit acceptul Guvernului pentru a găzdui competiția!

Per Johansson și Adi Vasile, concediați de Muntenegru! Alt antrenor de echipă de Liga Campionilor demis în aceeași zi!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează