SPORTURI  »  HANDBAL  »  EHF EUROPEAN LEAGUE

Dinamo este obligată să bată la CSM Constanța, în derby-ul românesc din EHF European League » Căpitanul lui Dinamo, Robert Militaru: „Ne așteptăm la o replică dură”

Miklos Rosta în acțiune în meciul Dinamo - CSM Constanța, EHF European League FOTO: Ionuț Iordache (GSP.ro)
Miklos Rosta în acțiune în meciul Dinamo - CSM Constanța, EHF European League FOTO: Ionuț Iordache (GSP.ro)

Articol de - Publicat luni, 26 februarie 2024 18:40 / Actualizat luni, 26 februarie 2024 19:58

După ce a câștigat meciul tur cu CSM Constanța, 33-23, Dinamo depinde doar de ea pentru a se califica în play-off-ul pentru sferturile EHF European League. Meciul se va disputa mâine, de la ora 19:45, va fi în direct pe Digi Sport, Orange Sport, Prima Sport și în format liveTEXT pe gsp.ro.

Dinamo intrase cu zero puncte în grupa principală, dar după ce a câștigat categoric marțea trecută partida tur cu Constanța, 33-23, a revenit în lupta pentru calificarea în playoff-ul sferturilor de finală.

Campioana va juca marți la Constanța, returul cu dobrogenii lui George Buricea și dacă vor obține victoria , dinamoviștii se califică în play-off.

Căpitanul lui Dinamo, Robert Militaru: „Ne așteptăm la o replică dură”

Avem în față un meci decisiv, atât pentru noi, cât și pentru ei. Pe lângă importanța meciului, consider că este și o partidă a orgoliilor, fiind se întâlnesc cele mai bune două formații din handbalul românesc din în ultimii ani.

9goluri din 12 aruncări a marcat Andrii Akhimenko în meciul tur

Chiar dacă săptămâna trecută am învins clar în sala noastră, cu siguranță meciul de la Constanța nu va semăna deloc cu ce a fost atunci și ne așteptăm la o replică dură din partea gazdelor. Suntem mai bine cotați, dar în astfel de partide ambiția și spiritul de luptă sunt mai importante decât calculele hârtiei”, a declarat pentru GSP căpitanul lui Dinamo, Robert Militaru.

După victoria la 10 goluri din meciul tur, Dinamo este favorită la casele de pariuri și pentru câștigarea returului cu o cotă de 1.18-1.24, în timp ce CSM Constanța este cotată cu 5.80-6.50.

Atitudine și agresivitate în alb și roșu!

Dinamo a plecat la Constanța luni după amiază cu autocarul, după ce jucătorii lui Xavier Pascual s-au antrenat dimineață și au luat prânzul împreună.

14mingi din 37 posibile a apărat Vladimir Cupara

Suntem convinși că ne așteaptă un meci dificil al Constanța, dar dacă o să avem aceeași atitudine și determinare ca în meciul de la București, cred că o să obținem un rezultat pozitiv. Pentru noi este foarte important acest rezultat”, a declarat pentru GSP dinamovistul Nicușor Negru.

Clasament Grupa principală IV

Echipă

Golaveraj

Puncte
după 4 meciuri

  1. Sporting

129-121

6

  1. Fuchse

129-123

6

  1. Dinamo

128-124

2

  1. Constanța

109-127

2

Primele 3 echipe merg mai departe

Un prim „7” probabil pentru Dinamo: Cupara, Negru, Ali Zein, Cindric, Kasparek, Akhimenko, Rosta
Un prim „7” posibil pentru CSM Constanța: Vasile, Ravnic, Komogorov, Căbuț, Aliokhin, Nistor, Nikolic

Citește și:

CSM Constanța se gândește doar la victorie în returul cu Dinamo din EHF European League » George Buricea: „Avem nevoie de determinare și sacrificiu!”
EHF EUROPEAN LEAGUE
CSM Constanța se gândește doar la victorie în returul cu Dinamo din EHF European League » George Buricea: „Avem nevoie de determinare și sacrificiu!”
Românul din Drobeta-Turnu Severin care lucrează la Haas, în Formula 1: „Am «boala» de la taică-miu, era mare fan Schumacher”
HAAS
Românul din Drobeta-Turnu Severin care lucrează la Haas, în Formula 1: „Am «boala» de la taică-miu, era mare fan Schumacher”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează