SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR / THUN - DINAMO (AZI, 21:00, DIGI 2, TELEKOM 1)

Dinamo, pregătită pentru meciul cu Wacker Thun » Răzvan Gavriloaia: "Ne dorim mult să ne calificăm!"

Răzvan Gavriloaia
(foto: Raed Krishan, GSP)
Răzvan Gavriloaia (foto: Raed Krishan, GSP)

Articol de - Publicat joi, 29 noiembrie 2018 09:50

Răzvan Gavriloaia, extrema dreapta a celor de la Dinamo, spune că el și colegii lui sunt pregătiți pentru meciul decisiv cu elvețienii de la Wacker Thun.

  • Thun - Dinamo, azi, ora 21:00, în direct la Digi2, Telekom 1 și liveSCORE pe GSP.RO

Dinamo București joacă azi ultimul meci din Grupa D și are nevoie de o victorie pentru a merge în play-off-ul pentru optimi de finală. Campioana României se duelează cu Wacker Thun, ultima clasată,  pe care a învins-o acasă cu 35-34. Dacă va reuși să se impună, echipa roș-albă ar fi prima din România care reușește să depășească faza grupelor în actualul format al Ligii Campionilor. 

-Răzvan, e un meci de totul sau nimic?
-Da, așa e în Liga Campionilor, nu din sezonul acesta, ci în ultimii ani.

-Ar fi o mare realizare să treceți de grupe.
-Da, ar fi ceva extraordinar pentru noi, dar și pentru handbalul masculin românesc pentru că în ultimii ani a decăzut. Ar fi un pas mare de încredere, care ar debloca la nivel mental jucătorii din România.

"Mai buni decât Cocks sau Elverum"

-Se anunță un meci foarte greu, deși Thun are un singur punct. Elvețienii au pierdut toate meciurile de acasă la un singur gol sau la două diferență.
-Știm acest lucru, am văzut meciurile lor de acasă și au jucat nu bine, ci foarte bine. Din punctul meu de vedere sunt o echipă mai bună decât Cocks, iar acasă mai bună și decât Elverum. Doar lipsa de experiență i-a făcut să aibă un singur punct. Puteau să aibă șase-șapte.

-Cum veți aborda acest meci în care doar victoria contează?
-Suntem foarte motivați, ne dorim foarte mult să ne calificăm, sper să nu fie o presiune căreia să nu-i facem față. Experiența pe care am acumulat-o în ultimii ani să ne ajute să gestionăm bine meciul și să-l câștigăm pentru a ne asigura calificarea.

Mai încrezători decât în septembrie

-Și pe teren propriu ați avut un meci dificil cu Thun.
-Da, am câștigat foarte greu, la un gol și cu mare luptă. Ca joc colectiv și încredere, eu cred că suntem într-un moment mult mai bun decât eram atunci. Veneam după o înfrângere la Suceava, un egal acasă cu Timișoara, relațiile noastre de joc sufereau, cred eu că acum e un moment mai bun pentru noi. Ei joacă acasă, știm că va fi dificil, dar suntem mai încrezători decât eram în septembrie

-Sunteți în formulă completă, Bannour revine și el.
-Da, toată lumea trage în aceeași direcție, suntem un grup unit în tot ce înseamnă CS Dinamo în momentul de față. Suntem uniți spre victorie și în dorința de a ne califica. Rămâne să o demonstrăm și în teren!

25 de goluria marcat Răzvan Gavriloaia pentru Dinamo în acest sezon de Liga Campionilor

 "La Elverum am avut egalul în mână și din dorința prea mare de a obține o victorie am riscat și nu ne-a ieșit. Clasamentul ne dovedește că eram aproape calificați cu un egal acolo, dar așa a fost să fie. Însă acum trebuie să câștigăm cu echipa pe care toți ceilalți au învins-o"
Răzvan Gavriloaia

GRUPA D

ECHIPA PUNCTE
1. Wisla Plock 14
2. Dinamo București 12
3. Elverum 12
4. Ademar Leon 11
5. Riihimaen Cocks 6
6. Wacker Thun 1

*primele două echipe se califică în play-off-ul pentru "optimi" Mai sunt de jucat 

Surpriză în Finlanda

Liderul grupei D, Wisla Plock, a pierdut ieri, în deplasare în fața celor de la Riihimaen Cocks cu 26-27. A fost doar a doua victorie a finlandezilor, ei nereușind să treacă până acum doar de Wacker Thun. În aceste condiții, cu o victorie în meciul de azi, Dinamo poate încheia grupa pe prima poziție pentru că la egalitate de puncte stă mai bine la rezultate atât cu Wisla Plock, cât și cu Elverum, care ar putea ajunge și ea la 14 puncte dacă trece sâmbătă de Ademar Leon.

Mai sunt de jucat 

  •  Thun-Dinamo (azi)
  • Ademar Leon-Elverum (1 decembrie)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  29 Noiembrie 2018, 20:04

HAI DINAMO !SUNTEM ALATURI DE VOI,TREBUIE SA FACETI UN MECI MARE !VICTORIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

adi_stelistul
adi_stelistul  •  29 Noiembrie 2018, 11:11

Daca Dinamo bate si Elverum invinge la Leon pe primul loc va fi Orlen. Pentru ca ar fi 3 echipe cu 14 puncte si s-ar face un clasament intre ele la meciuri directe. Plock are 6 puncte (a batut pe Elverum in ambele meciuri), Dinamo 4, Elverum 2. Doar ca daca Dinamo bate azi atunci sambata se vor intalni doua echipe eliminate si probabil spaniolii vor avea o tresarire de orgoliu (o victorie a lor i-ar duce pe Dinamo pe primul loc). Daca Dinamo pierde azi atunci sambata va fi un meci decisiv cu Leon avand doar sansa victoriei si Elverum cu 2 sanse la calificare - victorie sau egal. Daca Dinamo face azi egal (la cat de echilibrate au fost toate meciurile grupei n-ar fi o surpriza) atunci sambata va fi un meci foarte ciudat. Intre o echipe deja eliminata, Leon, si una cu sansa calificarii in caz de victorie, Elverum. Si nu stiu daca Leon se va intrebuinta prea mult. Trebuie ca Dinamo sa castige azi. Obligatoriu! Doar ca, atentie, nu are asigurat primul loc. Daca bate Elverum va fi pe 2, dupa polonezi.

1742401565799276
Gaby A Gator  •  29 Noiembrie 2018, 10:13

Meci extrem de greu! Dinamo trebuie sa se autodepășească! Cu o echipa unită si fara ratari in atac Dinamo castiga sigur! Singura necunoscuta majora e arbitrajul extrem de potrivnic lui Dinamo in aceasta grupa! Asa e cand nu ai sponsori la EHF, iar federația e slaba si fara influenta afară! Succes Dinamo!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează