SPORTURI  »  HANDBAL  »  DINAMO

FOTO 3 minute senzaționale pentru Dinamo! A scos un punct mare împotriva liderului din EHF European League

Condusă cu trei goluri în minutul 57, Dinamo a reușit să egaleze și a scos un punct de aur în fața lui Fuchse Berlin, principala favorită a grupei din EHF European League. +11   FOTO
Condusă cu trei goluri în minutul 57, Dinamo a reușit să egaleze și a scos un punct de aur în fața lui Fuchse Berlin, principala favorită a grupei din EHF European League.

Articol de , - Publicat marti, 08 decembrie 2020 19:33 / Actualizat marti, 08 decembrie 2020 19:47

Condusă cu trei goluri în minutul 57, Dinamo a reușit să egaleze și a scos un punct de aur în fața lui Fuchse Berlin, principala favorită a grupei din EHF European League, scor 26-26.

Nemții de la Fuchse Berlin au condus 59 de minute la București, dar "câinii" au reușit să scoată un punct in-extremis. „Vulpile” din Berlin au fost păcălite de „buldogi”. Le-au furat trei mingi pe final de meci și au reușit să egaleze. 

Dinamo, revenire de senzație în EHF European League

Locul 4 în Bundesliga, cel mai puternic campionat din lume, berlinezii au început tare, au condus cu 4-1 și 9-5, dar echipa lui Constantin Ștefan a reușit să egaleze la 10. Javier Humet și Răzvan Gavriloaia, oamenii din partea dreaptă a atacului dinamovist au fost principalii artizani ai revenirii. Fuchse a intrat, totuși, cu două goluri avantaj la pauză, 14-12. 

Și în partea a doua, tot nemții au impus tempoul. Kuduz și Bannour au fost de nerecunoscut, marcând fiecare câte un gol. Noroc cu aceeași Humet și Gavriloaia care și-au continuat prestația excelentă. Berlinezii erau siguri de victorie în minutul 57, când conduceau cu 29-26. Poate tocami de aceea antrenorul Jaron Siewert a și schimbat echipa, odihnindu-i pe Holm sau Lindberg. Mare greșeală. 

+7 FOTO

Dinamo a crezut în șansa ei până la final și a marcat de trei ori consecutiv. Degeaba au încercat nemții, la ultimul atac, să mai marcheze o dată. Au avut chiar noroc, pentru că bucureștenii recuperaseră mingea și plecaseră pe contraatac. Nu au mai avut însă timp să mai înscrie. 26-26 și un punct mare scos de Dinamo în fața principalei favorite a grupei, echipa care avea procentaj de sută la sută până acum. 

Dinamo 26: Gavriloaia 7, Humet 6, Vujici 3, Mamdouh 3, Negru 2, Hebo 1, Botea 1, Bannour 1, Kuduz 1, Mousavi 1. Antrenor: Constantin Ștefan 

Fuchse 26: Lindberg 6, Holm 4, Kopljar 4, Drux 2, Koch 2, Wiede 2, Simak 2, Matthes 2, Vujovici 1, Michalczik 1. Antrenor: Jaron Siewert

Clasament grupa B: 

EchipăMeciuriPuncte
1. Fuchse Berlin47
2. Kristianstad 56
3. Nimes 44
4. Sporting 34
5. Dinamo53
6. Presov30

Citește și alte știri din handbal: 

Gigi Becali, implicat în handbal?! Pregătește 1,5 milioane de euro pentru CSM București + strategie nouă

Adi Vasile a analizat naționala României: „Avem multe lucruri de corectat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
creeperno
creeperno  •  08 Decembrie 2020, 22:40

Daca nu exista covid, profesorul Stefan sigur ne ducea pe locul 1 dar stii ce probleme am avut

ceaiuri
ceaiuri  •  08 Decembrie 2020, 21:41

poate e momentul ca antrenorul sa fie schimbat(in campionat merge,dar in meciuri cu miza are o limita...sa tot insisti pe cei doi interi care sunt iesiti din forma)daca era inspirat in alcatuirea echipei nu puteau pierde victoria

Vezi toate comentariile (2)
Comentează