SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA ROMÂNIEI

Dinamo s-a calificat în Final Four-ul Cupei României și a ajuns la o serie incredibilă

Articol de - Publicat duminica, 15 decembrie 2019 17:58

Dinamo s-a calificat în Final Four-ul Cupei României, după ce a învins-o în sferturi pe Potaissa Turda, scor 36-28. În ultimele 30 de meciuri, în toate competițiile, campioana a pierdut o singură dată și a câștigat de 26 de ori!

Dinamo, Dobrogea Sud Constanța, CSM Bacău și Poli Timișoara sunt cele patru echipe care s-au calificat în Final Four-ul Cupei României, la masculin.

Constanța și Poli Timișoara au avut adversare din liga a doua în sferturile de finală și nu au avut deloc emoții. Campioana Dinamo a trecut și ea la pas de Potaissa Turda, în timp ce CSM Bacău ajunge în premieră în această fază a competiției.

Câștigătoarele ultimelor trei ediții ale Cupei României, Dinamo (2017), Dobrogea Sud Constanța (2018) și Poli Timișoara (2019) se vor afla în lupta pentru trofeu și anul acesta.

Campioana Dinamo vine după o serie incredibilă în toate competițiile: o singură înfrângere, cu rivala Steaua, în ultimele 30 de partide! În rest, 4 rezultate de egalitate și 26 de victorii. 

Dinamo e calificată în barajul pentru optimile de finală ale Ligii Campionilor, acolo unde o va întâlni pe Sporting Lisabona, în luna februarie, iar în Liga Națională, după 13 etape, are 36 de puncte, cu 8 mai multe decât a doua clasată, Potaissa Turda!

Rezultate sferturi de finală Cupa României

  • CSM Alexandria - Dobrogea Sud Constanța 31-38 
  • CSM Bacău - CS HC Buzău 28-26 
  • Magnum Botoșani - Poli Timișoara 21-24 
  • Dinamo - Potaissa Turda 36-28

VEZI ȘI:

CM HANDBAL // Kim Rasmussen, antrenorul Ungariei, suspendat de IHF după declarațiile DURE făcute la meciul cu România

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  16 Decembrie 2019, 12:03

CAMPIONI ADEVARATI*****POSIBIL CA VINE SI TITLUL 5 CONSECUTIV*****

rocky2
rocky2  •  15 Decembrie 2019, 20:02

Ultima infrangere dateaza de acum 30 de meciuri si e cu steaua? Miroase a blat, dar nu de omenie, ci de milă!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează