SPORTURI  »  HANDBAL  »  DINAMO

Dinamo se dezintegrează! "Câinii" și-au pierdut portarul titular: "Aceste probleme mă determină să aleg alt drum"

Articol de - Publicat vineri, 12 ianuarie 2018 10:43

Campioana l-a pierdut pe portarul titluar, Ionuț Irimuș. Acesta e foarte aproape de un contract cu Potaissa Turda.

Ionuț Irimuș, portarul care a evoluat ultimele trei sezoane și jumătate la Dinamo, contribuind la cucerirea ultimelor două titluri, s-a despărțit de gruparea din Ștefan cel Mare.

Goal-keeperul de 30 de ani mai avea contract cu Dinamo, dar a ajuns la o înțelegere amiabilă pentru a fi lăsat să plece.

"Mi-e greu să mă despart de acest club pentru că aici mi-am împlinit cariera. La Dinamo am avut cele mai mari performanțe profesionale prin câștigarea unor trofee care îmi lipseau, am avut parte de susținerea unor suporteri minunați. Din păcate, unele probleme personale mă determină să aleg alt drum. Le urez succes băieților și sper să ducă mai departe tradiția acestei echipe", a declarat Irimuș pentru site-ul clubului din Ștefan cel Mare.

Pe lângă cele două titluri de campion, Irimuș a mai câștigat cu Dinamo o Cupă a României și o Supercupă.

Turda, următoarea destinație?

Ață, cum îl porecleau prietenii, a ajuns se pare la o înțelegere cu Potaissa Turda, club care s-a despărțit și ea de curând de portarul Adrian Țenghea. Sunt voci care spun însă că Irimuș va merge acasă, la Baia Mare, pentru a apăra poarta celor de la Minaur.

Dinamo rămâne cu doar doi portari în lot: Ștefan Grigoraș și iranianul Saeid Heidarirad. Cum "alb-roșiii" au transferurile blocate, campioana se va baza pe cei doi goal-keeperi până la finalul campionatului.

Dinamo nu traversează o perioadă foarte bună. După 15 etape în Liga Națională ocupă doar locul 7, cu 27 de puncte, la 7 lungimi de liderul Steaua. "Câinii" nu au nici antrenor după ce Eliodor Voica a plecat, de destinele echipei urmând să se ocupă fostul secund, Sebastian Bota. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează