SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA NAȚIONALĂ

Dinamo și Dobrogea Constanța merg spre finală! Au câștigat primele meciuri din play-off

Articol de - Publicat duminica, 07 aprilie 2019 19:45

Dinamo și Dobrogea Constanța au câștigat primele meciuri din play-off la handbal masculin și sunt favorite să joace în ultimul act, pentru titlu.

Dobrogea Sud Constanța a obținut prima victorie în play-off, 28-23 cu Poli Timișoara, și are prima șansă la finala campionatului în Liga Zimbrilor.

Meciul cu bănățenii a fost unul extrem de disputat, încheiat cu trei cartonașe roșii și 17 eliminări de câte 2 minute. Tot în grupa A, CSM București a învins Dunărea Călărași cu 28-25. Constanța are acum 9 puncte, urmată de CSM cu 7 și Călărași cu 2.

În grupa B, Potaissa Turda a trecut cu 36-30 de Steaua și bucureștenii mai au doar șanse teoretice să joace finala. Turda pune presiune pe campioana Dinamo, care a trecut însă cu 29-22 de CSM Focșani.

Roș-albii au acum 9 puncte în clasament, iar Turda 7, în timp ce Steaua a rămas cu două. Dinamo luptă pentru al patrulea titlu consecutiv, în timp ce Dobrogea Sud ar fi în fața unei premiere.

Bacăul, victorie la Suceava!

În play-out, CSM Bacău a făcut un pas uriaș spre salvarea de la retrogradare. Băcăuanii au învins în deplasare cu 23-17 pe CSU Suceava. Minaur a trecut clar de echipa care nu a reușit încă vreun punct în Liga Națională, CSU Cluj, 32-20, în timp ce CSM Făgăraș s-a impus în fața celor de la CS HC Buzău, 22-17.

Minaur are 8 puncte, urmată de Făgăraș cu 6, Bacău și Suceava câte 4. Buzău și U Cluj sunt pe locuri retrogradabile, cu 2, respectiv 0 puncte. 

Citește și:

SCM Rm. Vâlcea mai face un pas spre titlu! Au mai rămas 4 meciuri până la final și oltencele nu au voie să facă pași greșiți

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează