SPORTURI  »  HANDBAL  »  DINAMO - SPORTING 26-27

DINAMO - SPORTING 26-27 // Dan Savenco e foarte supărat pe colegii săi din atac: „Nu poți câștiga un meci în doi jucători!"

Articol de - Publicat joi, 28 februarie 2019 22:34

Căpitanul lui Dinamo, Dan Savenco, a criticat atitudinea "câinilor" din partea a doua a meciului cu Sporting, 26-27, înfrângere care i-a scos pe roș-albi din Ligă.

- Dane, o seară tristă. Începuse atât de bine, ce s-a întâmplat în partea a doua?
- Diferența de atitudine din a doua repriză. Nu pot să-mi explic această cădere. Jucând doar 30 de minute nu ai cum să câștigi un meci. Am demonstrat că putem, am vrut, dar ei au fost mai disciplinați, cel puțin pe faza de atac, noi nu am fost exacți pe faza de apărare și am pierdut pe mâna noastră. Nu ne-au surprins cu absolut nimic, i-am vizionat, știam jocul lor foarte bun cu pivotul, toată lumea ne avertiza că Nikcevici, că Ruesga. La ei a jucat toată echipa, noi nu putem să jucăm doar în doi jucători.

- S-a făcut diferența la linia de 9 metri?
- S-a făcut difernța la linia de 9 metri, când nu înscrii de afară nu ai șanse. Îl felicit pe Szasz pentru jocul foarte bun pe pivot, dar, repet, nu putem să jucăm doar în doi jucători în atac.

- Care sunt acei doi jucători?
I-ați văzut și dumneavoastră, nu fac eu nominalizări. Nu mai contează care sunt cei doi jucători, e păcat că am avut meciul în mână, calificarea în mână. Noi ne-am autodepășit, până la urmă este bine că am ajuns aici. E păcat însă pentru că mi-aș mai fi dorit să joc în asemenea atmosferă, de suporteri îmi pare cel mai rău. Au fost alături de noi, ne-au încurajat incredibil, dar nu ne-am ridicat la pretențiile lor

- De ce mereu aceste căderi în jocul vostru?
- Când avem un rezultat bun la pauză, parcă intră altă echipă în partea a doua. Nu pot să-mi explic această cădere, dar nu e ceva întâmplător. La noi a devenit o constantă!

Vezi și:

FOTO + VIDEO Prăbușiți în repriza secundă! Dinamo a ratat inexplicabil calificarea în optimile Ligii, deși la pauză conducea cu 15-11!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează