SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA NAȚIONALĂ

Doar egal la Reșița! Campiona Dinamo a ratat o aruncare de la 7 metri cu 10 secunde înainte de final și meciul s-a terminat 33-33

Articol de - Publicat luni, 03 octombrie 2016 00:00

Cu maximum de puncte după primele 5 etape, campioana României s-a încurcat ieri la Reșița, acolo unde HC Adrian Petrea a reușit să câștige un punct: 33-33.

Gazdele, echipa care le-a administrat dinamoviștilor sezonul trecut prima înfrângere, după o serie lungă de invincibilitate, au condus cu 31-27 cu 10 minute înainte de final! Dinamoviștii au avut însă o perioadă excelentă, cu 6 goluri marcate consecutiv, ducând scorul la 31-33. Reșița a egalat, dar Dinamo a avut șansa să plece cu toate punctele, beneficiind de o aruncare de la 7 metri cu 10 secunde înainte de final. Iranianul Sajad Esteki a ratat însă și meciul s-a terminat la egalitate.

Sârbul Dusan Trifkovici a fost imposibil de oprit la gazde, marcând de 14 ori în poarta bucureștenilor, fiind MVP-ul partidei. Principalii realizatori ai oaspeților au fost Asoltanei, cu 9 goluri, și Vrankovici, cu 7.

Tot în etapa a 6-a, Poli Timișoara și Steaua au încheiat și ele la egalitate, 26-26, un meci în care bănățenii au condus în permanență, dar oaspeții au revenit pe final și au fost la un pas de victorie.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează