SPORTURI  »  HANDBAL  »  ŞTIINŢA BACĂU-HBC NANTES 18-21

Doar o repriză » Ştiinţa Bacău nu a rezistat asaltului francez: 18-21 cu HBC Nantes

Articol de - Publicat luni, 11 februarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 10 februarie 2013 21:10

Bacăul s-a luat la trîntă cu puternica echipă din Hexagon, dar multinaţionala franceză s-a impus clar.

Multă voinţă şi determinare pentru jucătorii de la Ştiinţa Bacău în meciul lor de debut în grupa D a Cupei EHF. Nantes, venită la Bacău cu cei trei campioni mondiali ai săi, spaniolii Entrerrios, Machado şi Rivera, a avut din greu de tras pentru victorie.

Georgianul Tevzadze, portarul Bacăului, a închis poarta în prima repriză, iar Ştiinţa a prins aripi. Cei 2.000 de spectatori se frecau la ochi văzîndu-şi echipa conducînd pe tabelă, chiar şi la trei lungimi distanţă. La 9-7 la pauză, Bacăul visa frumos!

Antrenorul Theirry Anti a avut de lucru în vestiar. Şi-a liniştit vedetele, enervate de abnegaţia cu care luptă românii şi de jocul extrem de dur al moldovenilor. Alberto Entrerrios a luat jocul pe cont propriu, iar Nantes s-a desprins pe tabelă. De la 11-9, în şapte minute s-a ajuns la 11-14 şi totul s-a terminat. Ştiinţa nu a mai putut face faţă ritmului impus de o echipă care are drept obiectiv cucerirea celui de-al doilea trofeu european ca valoare.

S-a terminat 18-21, dar Bacăul a arătat bine. Etapa viitoare, elevii lui Eliodor Voica joacă în Germania, cu Magdeburg, pe 16 februarie.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
oldlion
oldlion  •  11 Februarie 2013, 13:50

daca inteleg bine acest articol, franzujii au jucat cu doua echipe: una romaneasca si una moldoveneasca..:-)))) "abnegaţia cu care luptă românii şi de jocul extrem de dur al moldovenilor"

andreicurpan94
andreicurpan94  •  11 Februarie 2013, 13:41

Bravo, meci frumos, speram in mai mult noroc in meciul viitor! Hai Stiinta!!

ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  11 Februarie 2013, 10:48

macar au avut determinare nu ca jucatoarele Oltchimului! ceea ce nu inteleg este de ce Stiinta a jucat in echipamentul de deplasare din moment ce evolua pe teren propriu....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează