SPORTURI  »  HANDBAL  »  LGIA FLORILOR

CSM București s-a reunit! Neagu a numit principala rivală la titlu: „Între noi se va da lupta”

Handbalistele de la CSM București s-au reunit luni și au obiective îndrăznețe pentru sezonul care începe la finalul verii.
Handbalistele de la CSM București s-au reunit luni și au obiective îndrăznețe pentru sezonul care începe la finalul verii.

Articol de - Publicat luni, 18 iulie 2022 20:43 / Actualizat luni, 18 iulie 2022 20:43

Handbalistele de la CSM București s-au reunit luni și au obiective îndrăznețe pentru sezonul care începe la finalul verii.

Vicecampioana României a marcat un nou început, lotul pentru sezonul 2022/2023 reunindu-se. „Fetele sunt bronzate și frumoase, dar vom începe testările de azi, după prima săptămână ne vom face o idee clară asupra nivelului lor și ce anume ce trebuie să individualizăm în pregătire, așa că suntem cu ochii pe ele”, a spus antrenorul Adrian Vasile.

Cristina Neagu, iritată de ordinul impus de ministrul Novak: „Sper că nu voi fi nevoită să joc din nou 60 de minute la fiecare meci”
CSM București
Cristina Neagu, iritată de ordinul impus de ministrul Novak: „Sper că nu voi fi nevoită să joc din nou 60 de minute la fiecare meci”

CSM București s-a reunit 

Nou-venitele încearcă să se adapteze cât mai repede la atmosfera și ritmul echipei. 

„Mă simt bine, sunt la început. E și un pic de stres pentru că așa sunt eu, am nevoie timp pentru a putea să mă simt confortabil cu fetele, cu antrenorul. Sper să atingem toate obiectivele pe care le avem pentru toate competițiile în care evoluăm", a spus Laura Glauser. 

„Am prietene care au jucat la CSM și știam că e o atmosfera bună la club, am înțeles că fanii sunt pasionați de handbal și vreau să-i cunosc, că acest club are potențial și că își dorește încă un trofeu de Ligă”, a spus și Grace Zaadi.

Căpitanul Cristina Neagu și-ar mai fi dorit un pic de vacanță, dar e pregătită de noi provocări alături de CSM București. „Echipa arată bine, dar o să vedem cum ne descurcăm pe teren, asta e cel mai important. Lupta se va da tot între noi și Rapid, dar, ca în fiecare sezon, sunt alte câteva echipe care vor să ajungă acolo, sus, Bistrița, Buzău, Cisnădie, care au și fost în primele cinci-șase", a explicat ea.

Este același lucru care se întâmplă sezon de sezon, am vorbit despre lipsa unei săli în fiecare an, așa că nu vreau să mă mai încarc și cu lucrul acesta, o să ne mutăm unde va fi necesar și o să jucăm cel mai bun handbal pe care-l putem juca
- Cristina Neagu

Cu gândul la Liga Campionilor

Apoi, Cristina a vorbit și despre parcursul în Liga Campionilor, acolo unde vicecampioana a ajuns grație unei invitații: „Ne dorim să ajungem în Final Four ca în fiecare an, însă de la a spune până la a reuși există un drum lung, luăm totul pas cu pas și vom vedea unde ne găsim la anul în luna mai”.

Despre drumul european a vorbit și antrenorul Adrian Vasile. „Sunt două sezoane în care un gol a făcut să nu fim în Final Four și e greu de digerat, pentru că acel gol nu știi de unde să-l iei. Tot ce investești în valorile echipei trebuie să te facă să dai tu acel gol, cred că a fost un întreg sezon de minus unu. Ne dorim rezultate și ambiția este la fel de mare”, a spus tehnicianul.

Fiecare sezon în campionatul românesc are multă ambiție, tot timpul vot fi niște echipe de bătut, cu dorință de a câștiga împotriva noastră, mi-e greu să zic vreo ierarhie. Încerc să ne gândim cât mai mult la noi, să fim ancorați în munca prezentului
- Adi Vasile, antrenor CSM București

CSM va avea câteva meciuri de pregătire, iar debutul în noul sezon și-l va face pe 23 august, în Supercupa României, unde se va duela cu Rapid. 

Program CSM București

  • 18 iulie - 7 august - pregătire București 
  • 5 august, meci amical - Gloria Buzău 
  • 9 august - meci amical - FTC - CSM București 
  • 12 august - meci amical- Krim Ljubljana - CSM București 
  • 14 august - meci amical - Krim Ljubljana - CSM București 
  • 19 august meci amical 
  • 23 august - Supercupa României: CSM București - Rapid București.

Asta e viața de sportiv, mereu ai șansă să o iei de la capăt și să sperăm că o vom face mai bine de data asta. Mă gândesc că acest sezon va fi mai puternic decât precedentul, toate echipele s-au întărit cu jucătoare foarte bune. Pentru toate este nevoie de timp
- Crina Pintea

Citește și alte știri din handbal:

Transfer important în Liga Florilor » Cea mai bună jucătoare străină din campionat a semnat cu Dunărea Brăila

Transferuri de gală la CSM București » O dublă câștigătoare de Champions League și o campioană mondială se alătură „tigroaicelor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close