SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

Două locuri în Final Four sînt încă disponibile » Cine merge la Koln?

Articol de - Publicat marti, 26 aprilie 2011 00:00 / Actualizat luni, 25 aprilie 2011 23:30

Ciudad Real şi Hamburg şi-au acontat biletele pentru Final Four-ul Ligii Campionilor. Pentru celelalte două locuri e bătaie mare

Prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, la băieţi, a clarificat doar pe jumătate echipele care vor merge în Final Four. Învingătoare la 14 goluri diferenţă, cu acelaşi scor, 38-24, Ciudad Real şi HSV Hamburg nu mai au emoţii în privinţa calificării. Ciudad Real, campioana Spaniei, finalista ultimei ediţii a Ligii, a învins în deplasare, în Germania, pe Flensburg, în timp ce liderul din Bundesliga, Hamburg, i-a pus la respect pe ruşii de la Cehovski Medvedi.

Şi Montpellier, echipa "galacticului" Nikola Karabatici, a făcut un pas enorm spre semifinale. Francezii au cîştigat în deplasare, 29-27, contra nemţilor de la Rhein Neckar Lowen, dar deznodămîntul e departe de a se fi încheiat. Cea mai echilibrată întîlnire, aşa cum era de aşteptat, a fost cea dintre FC Barcelona şi THW Kiel. "Extratereştrii" au învins cu 27-25 în Catalunya, dar manşa hotărîtoare are loc în fieful deţinătoarei trofeului, la Kiel. Final Four-ul Champions League va avea loc în acest sezon, ca şi anul trecut, tot la Koln, pe 28 şi 29 mai. Se vor înfrunta echipele calificate în semifinalele competiţiei.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează