SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Două transferuri de Liga Campionilor pentru CSM București: "A fost o decizie extrem de dificilă"

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 aprilie 2018 14:27

CSM București transferă pe bandă rulantă: după Cvijici, Radicevici și Lekici, campioana României a anunțat vineri că a semnat cu alte două handbaliste din Slovenia: Barbara Lazovici și Elizabeth Omoregie

Campioana României se pregătește de Final Four-ul de la Budapesta, dar în același timp "își face temele" și pentru sezonul viitor. CSM București a anunțat ieri alte două nume care vor juca din sezonul viitori la gruparea din Capitală.
Este vorba de interul dreapta Barbara Lazovici (30 de ani), care vine tot de la Vardar Skopje. Slovena de 1,83 metri va fi prezentă cu campioana Macedoniei la Final Four-ul de la Budapesta. Soțul ei, Vuk Lazovici, joacă și el în România, la Dunărea Călărași.

"Sunt foarte bucuroasă că mă alătur echipei CSM București pentru noul sezon. Sper să fi luat decizia corectă și aștept cu nerăbdare noua provocare. Am obiective mari și CSM este un club cu care pot câștiga trofeul Ligii Campionilor", a declarat Lazovici.

Prin aducerea slovenei, e clar că CSM îi va da drumul să plece danezei Line Jorgensen. Aceasta nu mai vrea să rămână în România, deși mai are un an de contract.

Cunoștință veche

A doua jucătoare care va veni la București este una de culoare: Elizabeth Omoregie. Născută la Atena, Omoregie a jucat până de curând pentru Bulgaria, dar a primit apoi cetățenie slovenă și urmează să joace pentru acesată reprezentativă.

Omoregie a jucat la Krim Ljubljana, fiind adversara CSM în grupele Ligii Campionilor. Joacă pe post de centru, dar și pe inter stânga. Are doar 21 de ani.

"După patru sezoane la Krim, am luat o decizie extrem de dificilă. Este o mare provocare, faptul că o să joc la cel mai înalt nivel pentru mine a fost suficient să iau această decizie", a declarat Omoregie pentru site-ul clubului bucureștean.
Ea a mai avut tentative de a ajunge în România, fiind la un moment-dat foarte aproape de a semna cu HCM Rm. Vâlcea. 

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
cris4co
cris4co  •  27 Aprilie 2018, 20:46

Welcome!!!

169060557063831
Stefan Anghel  •  27 Aprilie 2018, 17:19

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

169060557063831
Stefan Anghel  •  27 Aprilie 2018, 17:18
Postat de nebraska pe 27 Aprilie 2018, 16:16

Hop si prostul cu bata-n baltă.

DE UNDE NU E ,NICI D-ZEU NU CERE...STAI JOS SCLIPITORULE SI ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează