SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Două transferuri importante de la Dinamo la CSM București

Articol de GSP - Publicat luni, 30 aprilie 2018 21:33

Echipa masculină de handbal a celor de la CSM București a bifat transferurile lui Allahkaram Esteki și Sajjad Esteki.

Iranienii vin după două sezoane petrecute la Dinamo, unde au câștigat un titlu de campioni și o Supercupă a României.

"Atât Allahkaram, cât și Sajjad evoluează cu brio la linia de 9m, pe oricare dintre cele trei posturi. Frații Esteki au contribuit din plin atât la titlul obținut de Dinamo în sezonul precedent, cât și la calificarea echipei din Ștefan cel Mare în semifinalele Ligii Zimbrilor, obținută ieri, în defavoarea echipei HC Dobrogea Sud Constanța", notează site-ul oficial al formației finanțate de Primăria București.

"CSM București este unul dintre cele mai mari cluburi din România și din Europa. Mă bucur că am făcut acest pas și că, începând cu noul sezon, voi intra în familia «tigrilor». Îmi doresc să contribui la îndeplinirea tuturor obiectivelor și să dau ce e mai bun din mine pentru această echipă"
Allahkaram Esteki

"Mi-am dorit să mă alătur acestui proiect al CSM-ului. Personal, este o nouă provocare, un nou început de drum și-mi doresc foarte mult să avem succes ca și echipă. Cu mult entuziasm și la fel de multă muncă vom atinge toate obiectivele propuse de către club"
Sajjad Esteki

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
ravenpaladin
ravenpaladin  •  02 Mai 2018, 13:06
Postat de maxp pe 01 Mai 2018, 10:05

Da' cati bani se cheltuie, care atatia bani?! Din cate stiu chiar se baga bani si in copii si juniori, daca nu ma insel la fete au cam dominat cateva categrii destul de autoritar anul trecut. In sezonul asta cel putin, la categoriile juniori I, II si III, au 2 echipe in turneul semifinal (inca nu s-au jucat) si una deja calificata fara probleme in turneul final. Adica au cam cea mai buna sectie de juniori din tara.

Cristina Neagu de la feminin incaseaza 20000 euro lunar(la salariul asta cum sa nu joci in liga florilor),atat timp cat Mork(Gyor)incaseaza 7500 euro,Radicevic (Vardar) 4000 euro,dar s-a transferat la CSM si se reface financiar.Gulden pleaca de la un 7000 lunar la un 9000 la Metz.Asa ca nu toata lumea este spalata pe creier,dar primaria ar trebui sa lase "sponsorizarea "sportului dupa ce rezolva problemele din Bucuresti.

ravenpaladin
ravenpaladin  •  02 Mai 2018, 10:14

Este o nesimtire crasa sa aiba intietate sa investesti intr-un club sportiv care apartine primariei,atat timp cat administartia orasului se duce de rapa.Lipsa unui transport public decent,strazi care arata ca in secolul 18,curatenie care lasa de dorit (contractele de salubrizare se incheie cu primaria),siguranta cetateanului (politia locala care apartine de primarie,nu stie pe ce lume se afla,salarii care le incaseaza de pomana),lipsa unui program si ajutor social pentru persoanele in varsta,lipsa la nivelul orasului a unui program de monitorizare(sa poata sa prezinte dovada ca o persoana a vandalizat sau pur si simplu ,nu pastreaza curatenia).

maxp
maxp  •  01 Mai 2018, 10:52
Postat de Ion-Nelu Nistor pe 01 Mai 2018, 10:16

Lucrezi la primarie?

Nu lucrez la primarie, sunt doar satul sa vad atata lume spalata pe creier. Ca vad ca multi au impresia ca CSM Bucuresti inseamna doar jucatori straini (ceea ce tocmai am spus mai sus, cu argumente ca e fals) si ca din banii dati pe bugetul anual al CSM s-ar putea face nu stiu ce investitii in Bucuresti. Ceea ce iarasi este fals, pentru ca sumele bagate in hanbdal nu sunt deloc mari. Deci mi se pare penibil sa vad atata lume crezand ca CSM Bucuresti le franeaza lor visul de a avea o capitala europeana mai civilizata, defapt din banii bagati in CSM nu stiu daca se poate asfalta o strada. Adica suma e infima, investitiile asteptate nu de-aia nu se fac, pentru ca s-ar baga bani intr-un club sportiv. Nu cred ca trebuie sa lucrez la primarie ca sa ma deranjeze prostia unora.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează