SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - BBM BIETIGHEIM 32-24

Dragan Djukici, despre obiectivul CSM-ului în grupele principale ale Ligii: "Vom fi de neoprit"

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 noiembrie 2018 19:09

Antrenorul Dragan Djukici a explicat ce așteaptă de la CSM București în partidele din grupele principale ale Ligii Campionilor, la finalul meciului de azi, câștigat clar cu BBM Bietigheim, scor 32-24, în sala Dinamo. 

"A trebuit să construim o strategie nouă pentru acest meci. Suntem pe primul loc, asta e tot ceea ce contează. Sunt conştient că putem juca mult mai bine.

În grupa principală vom avea şase meciuri foarte grele, vom începe cu una dintre marile favorite din acest sezon, vom vedea ce se va întâmpla. Trebuie să fim în formă, pentru că nu va exista nici măcar un meci uşor.

Azi, Bietigheim nu ne-a surprins foarte mult. Când vom găsi o simbioză între atac şi apărare, vom deveni o echipă extrem de periculoasă. Când formăm o echipă suntem de neoprit, acesta este obiectivul nostru!”, a declarat Dragan Djukici la finalul meciului conform TV Telekom Sport.

Citește și:

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close