SPORTURI  »  HANDBAL  »  STEAUA - CSM BUCUREȘTI 25-24

DRAMATIC! Dinamo și-a aflat astăzi adversara din finala Ligii Naționale de handbal masculin

Articol de GSP - Publicat joi, 10 mai 2018 21:10

Steaua a trecut de CSM București, scor 25-24, în meciul decisiv al semifinalei Ligii Naționale de handbal masculin, și va juca în ultimul act împotriva marii rivale, Dinamo București. 

CSM București a început mai bine partida, ca și în precedentele două manșe ale semifinalei, dar nu a reușit să mențină ritmul până la final.

Împinși de la spate de gălăgioșii fani din sala Polivalentă din Chiajna, roș-albaștrii au ținut aproape, în special datorită execuțiilor extremei dreapta Andrei Mihalcea, autorul a 7 goluri, inclusiv cel decisiv, venit în ultimele secunde.

Finalul a fost unul încins, cu accente dramatice. CSM București a avut șansa egalării la 23, dar Andrei Rotaru, impecabil până în acel moment de la 7 metri, a trimis doar în bară. 

Steaua București, ocupanta primei poziții în sezonul regulat al Ligii Naționale, va juca în finală contra marii rivale Dinamo, unde va benficia de avantajul terenului propriu. 

Programul finalei

17 mai Steaua - Dinamo
24 mai Dinamo - Steaua
30 mai Steaua - Dinamo

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
1745flo
1745flo  •  12 Mai 2018, 22:25

E avantaj pt Dinamo, csm era un adversar mai puternic!

catalynn4
catalynn4  •  11 Mai 2018, 10:37
Postat de cristid. pe 11 Mai 2018, 09:05

Gsp, va pasa prea mult de sport... La orice sport spuneti "Steaua Bucuresti". La fotbal spuneti Steaua armatei, Steaua lui Lăcătuș, CSA, etc. Ca nu care cumva sa il supărați pe sponsorul vostru din Pipera... Inaaaaaainte SUD, înainte Steaua.

Ole-ole, ole-ola, Steaua înseamna CSA! :-) de la gsp nu poti avea pretentii, mare minune ca au scris si articolul asta, noroc ca mm nu a postat nimic pe FB la ceas de seara iar jjjijji era ocupat sa il pregătească pe Vasi sa vorbească la tv in locul lui, ca nici atat nu scriau despre meci ...

cristid.
cristid.  •  11 Mai 2018, 09:05

Gsp, va pasa prea mult de sport... La orice sport spuneti "Steaua Bucuresti". La fotbal spuneti Steaua armatei, Steaua lui Lăcătuș, CSA, etc. Ca nu care cumva sa il supărați pe sponsorul vostru din Pipera... Inaaaaaainte SUD, înainte Steaua.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează