SPORTURI  »  HANDBAL  »  SUPERCUPA ROMÂNIEI

"Duel încrâncenat" » Dinamo București și HC Dobrogea Sud se luptă pentru Supercupa României azi, de la ora 18:00

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat sambata, 25 august 2018 09:00

Azi se dispută Supercupa României la handbal masculin, între Dinamo București și HC Dobrogea Sud.

"Ne aşteptăm la un duel încrâncenat, se vor întâlni două echipe cu tradiţie în handbalul românesc. De fiecare dată când ne-am întâlnit au fost meciuri tari", a spus Ovidiu Semen, team managerul de la Dinamo. "Avem o nouă echipă, practic, am transferat opt jucători în această vară ", a adăugat el.

La rândul său, team managerul de la HC Dobrogea Sud, Branislav Angelovski, a menţionat că formaţia sa poate profita tocmai de acest aspect din lotul dinamovist. "Avem şansa să ne apărăm trofeul câştigat anul trecut. Va fi foarte greu pentru că vom juca împotriva celei mai bune echipe din România, campioană de trei ori consecutiv. Avem însă o şansă deoarece timpul pentru ca noii lor jucători să se adapteze a fost foarte scurt, în vreme ce noi ne-am păstrat cam 80% din lot", a explicat macedoneanul.

Televizare:
TVR
Ora 18:00 Dinamo București – HC Dobrogea Sud

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
6..6..6
6..6..6  •  26 August 2018, 11:46

ziar de tot risul. asta nu e ziar de sport. e cronica becalista, de un macabru cumplit in plan social, cu pitipoance si jurnalism de ***. mi-e sila de voi!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1284806784884900
Nicolae Ene  •  25 August 2018, 19:52

S-a jucat meciul ***! Faceți update!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

6..6..6
6..6..6  •  25 August 2018, 11:13

sa nu uitam cum a cistigat faina dobrogea cupa: printr-un turneu atribuit spre organizare de catre cofetaria din federatie care se alimenteaza de la casele de pariuri locale. pe un teren neutru fainarii nu ar fi avut prima sansa. in aceasta federatie orice suma conteaza.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează