SPORTURI  »  HANDBAL  »  RUSIA

După ce a refuzat-o pe CSM București, Ambros Martin a luat primul trofeu în Rusia!

Articol de - Publicat marti, 02 aprilie 2019 12:57

Selecționerul României, Ambros Martin (50 de ani), a cucerit cu Rostov Don Cupa Rusiei, după o finală cu Lada Togliatti.

Ambros Martin a câștigat duminică primul trofeu în Rusia, cu Rostov Don. Campioana Rusiei a cucerit pentru a 12-a oară în istorie Cupa Rusiei, trecând în finală cu 30-28 de Lada Togliatti.

Nu a fost deloc un meci facil pentru echipa pregătită de selecționerul României, care a săcapt de emoții abia în ultimele secunde, când Marina Sudakova a marcat la 29-28 ultimul gol al întâlnirii. Fosta jucătoare a Oltchimului, Iulia Managarova, a fost declarată MVP-ul finalei, extrema dreapta marcând de 6 ori.

Ambros Martin a refuzat-o pe CSM București, iarna trecută, și și-a prelungit contractul în Rusia. Rostov Don va înfrunta Ferencvaros Budapesta în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, fiind favorită pentru a doua calificare consecutivă în Final Four-ul de la Budapesta.
Rostov Don a câștigat și sezonul regular, în Rusia, terminând pe primul loc campionatul. Ea va înfrunta în „sferturi" echipa de pe locul 8, Stavropol. 

Citește și:

S-au tras la sorți meciurile din Final Four-ul Cupei României » Cu cine se va duela CSM București

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
ceaiuri
ceaiuri  •  02 Aprilie 2019, 20:56
Postat de cneius pe 02 Aprilie 2019, 13:30

"o româncă a fost MPV-ul finalei" ????????????????????????????????

cel de sus iarta-i pe ...romani,am primit cartonas galben pt cenzura....astept pe cel rosu

cneius
cneius  •  02 Aprilie 2019, 13:30

"o româncă a fost MPV-ul finalei" ????????????????????????????????

Vezi toate comentariile (2)
Comentează