SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

Echipa care a bătut CSM București nu a mai câștigat în Danemarca de 5 etape! Nykobing vine la București după o serie dezastruoasă în campionatul intern

Articol de - Publicat marti, 31 octombrie 2017 18:51

CSM București-Nykobing, meciul din etapa a patra a Ligii Campionilor, se va disputa sâmbătă, de la ora 16:00, în Sala "Dinamo".

Neagu și compania vor să-și ia revanșa după ce acum două săptămâni au pierdut fără drept de apel, 22-25! Norocul "tigroaicelor" s-a numit însă atunci Paula Ungureanu, care a avut nu mai puțin de 17 intervenții salvatoare.

Nykobing are o serie neagră în campionatul intern. Nu a mai bătut pe nimeni de mai bine de o lună, mai precis din 22 septembrie. Au trecut 5 etape de atunci, timp în care echipa pregătită de Jakob Larsen a suferit două înfrângeri și a scos două rezultate de egalitate. A ajuns pe locul 8 în clasament, din 12 formații!

Luni, în etapa a 8-a, campioanele Danemarcei au jucat în deplasare cu Team Tvis Holstebro. Au condus cu 14-7 la pauză, dar în partea a doua au tremurat chiar și pentru un punct, după ce adversarele luaseră conducerea cu 24-23. S-a terminat 26-26!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
onduku
onduku  •  31 Octombrie 2017, 20:33

Ce articol manipulator, Ursescule! Pai 2 egaluri au fost cu Viborg si la Holstebro, unde greu sa invingi. Viborg alaturi de formatia la care a pierdut, Copenhaga, au cele mai bune loturi din Danemarca in acest an. Sunt peste FCM care e in Liga. Si Viborg e pe 6, e un campionat extrem de greu cel danez. Preconizez ca Danemarca va redeveni iar puternic, exista bani si s-au reorganizat.

onduku
onduku  •  31 Octombrie 2017, 20:20

E irelevant, poate bat iar in Europa.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close