SPORTURI  »  HANDBAL  »  RETRAGERE

Meci de retragere pentru Valentina Ardean-Elisei, la Bistrița

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 august 2022 14:43 / Actualizat miercuri, 17 august 2022 17:04

Valentina Ardean-Elisei (40 de ani), fosta extremă a „naționalei” României, a avut marți seară meciul de retragere în vechea Sală Polivalentă din Bistrița.

Partida s-a jucat între CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud și o echipă formată din mai multe foste coechipiere, informează Agerpres.

Pregătire de Liga Campionilor: CSM București, neînvinsă în meciurile-test » Urmează  Supercupa, cu Rapid
Liga Campionilor
Pregătire de Liga Campionilor: CSM București, neînvinsă în meciurile-test » Urmează Supercupa, cu Rapid

Valentin Ardean-Elisei a jucat meciul de retragere

Meciul de retragere al Valentinei ar fi trebuit să se joace în noua sală construită în Bistrița. Aceasta a fost inaugurată vinerea trecută, însă Radu Moldovan, președintele CJ Bistriţa-Năsăud, a anunțat că sala nu poate găzdui evenimentele programate în acestă săptămână.

+9 FOTO

Meciul de retragere a fost găzduit până la urmă de vechea sală din Bistrița. Valentina miza inițial pe 3.000 de oameni la eveniment, dar, din cauza mutării locului de disputare, au fost doar 1000, pe bază de invitații.

Alături de Valentina Ardean-Elisei, au articipat la eveniment mai multe foste colege, precum: Narcisa Lecuşanu, Luminiţa Huţupan Dinu, Aurelia Brădeanu, Paula Ungureanu, Oana Lefter (Manea), Adriana Nechita, Patricia Vizitiu, Luciana Popescu, Ionela Stanca, Valeria Motogna, Magdalena Paraschiv, Yuliya Dumanska.

Cine este Valentina Ardean-Elisei

Fostă mare jucătoare a naționalei României, cu 256 de meciuri sub „tricolor”, Valentina și-a încheiat cariera profesionistă în această vară, după un ultim sezon petrecut în tricoul Gloriei Bistrița. De-a lungul carierei, ea a mai jucat la: Universitatea Deva, Knjas Milos, Oltchim, CSM Cetatea Deva, HMC Baia Mare, SCM Craiova.

Trofeele câștigate în carieră: 

  • 7 titluri naționale
  • 4 Cupe ale României
  • 4 Supercupe ale României
  • Cupa Cupelor EHF
  • Cupa EHF
  • Trofeul Campionilor EHF
  • Cupa Challenger EHF

Citește și alte știri din sporturi:

„S-au adunat foarte multe” » Antrenorul lui Popovici explică de ce s-a retras David înaintea finalei de la 400 de metri

David Popovici s-a retras din finala de la 400 de metri liber! Informații de ultimă oră obținute de trimișii speciali ai Gazetei la Roma

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
ccg7octombrie2017
ccg7octombrie2017  •  17 August 2022, 20:39

Felicitari Vali! RESPECT pt toata MUNCA ta in Handbal. In viitor sa fii la fel de buna si ca Antrenor, tinerii sa invete numai 50% din indarjirea si lupta ta in teren. Sper ca macar postul de antrenor secund sa ti-l dea la Bistrita, ca, cu sala noua au fost asa de organizati de nu au terminat-o pt meciul tau de retragere. RESPECTUL NOSTRU VALI!

ceaiuri
ceaiuri  •  17 August 2022, 17:40

cu televizorul se minte poporul....mai nou acum si pe net(poza poate pacali jumatate din internauti..mai ales care sunt in trecere...)Neagu nu a participat pentru ca nu a fost INVITATA ,deci poza este total neinspirata ..sau poate are o..dedicatie

Vezi toate comentariile (2)
Comentează