SPORTURI  »  HANDBAL  »  EURO HANDBAL

Eliza Buceschi: "Ni se va cânta imnul de ziua României! E ceva special și sunt convinsă că vom câștiga"

foto: Cristi Preda
foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat sambata, 01 decembrie 2018 13:05

"Tricolorele" s-au antrenat în această dimineaţă pentru prima dată în Brest Arena, încercând să se familiarizeze cu sala.

"Naţionala" României debutează în această seară la Europeanul de la Brest. "Tricolorele" vor întâlni Cehia, în grupa D, un meci văzut de multă lume ca o revanşă pentru înfrângerea de la Mondiale, de anul trecut.

Ambros Martin a condus în această dimineaţă primul antrenament în Brest Arena, Neagu şi compania încercând să se familiarizeze cu Bresta Arena, sala deschisă în 2014, care a costat 42 de milioane de euro.
"Suntem pregătite şi aşteptăm cu nerăbdare startul. Am vizionat, am studiat jocul adversarelor, suntem gata", spune centrul Eliza Buceschi.
Jucătoarea de la Corona trăieşte sentimente amestecate. "Există şi nerăbdarea de a începe, dar şi tracul debutului unei astfel de competiţii. Am încredere însă că totul va fi bine", spune Eliza.

Un meci de Ziua Naţională a României e tot ceea ce şi-au dorit fetele. "Să-ţi cânte imnul într-o zi specială, de Ziua României, e tot ceea ce ne-am dorit. Vom da totul pe teren şi sunt convinsă că vom ieşi învingătoare", a încheiat Buceschi.

Ziua de la Brest va fi deschisă de la ora 16:00 de disputa dintre Norvegia şi Germania, cu campioana Europei mare favorită.

Polocoşer în afara lotului!

Antrenorii români au stabilit şi ce jucătoare va rămâne în afara lotului de 16. Anca Polocoşer, mezina lotului, interul stânga de 21 de ani, va privi meciurile din tribună. Polocoşer a prins lotul de Franţa în ultima clipă. Ea va putea intra în lista de 16 în orice clipă, putând fi schimbată cu o altă jucătoare, indiferent de faza competiţiei. Polocoşer e meadliată cu bronz la mondialele de tineret şi a jucat în acest sezon la CSM Roman, până când echipa sĂa desfiinţat. A făcut apoi trecerea la Minaur Baia Mare.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
1801771890147505
Horia Simionescu  •  01 Decembrie 2018, 17:08

TVR este televiziunea care va transmite în exclusivitate turneul final al Campionatului European de handbal feminin 2018. Partidele vor fi difuzate pe canelele TVR 1 şi TVR HD.

1801771890147505
Horia Simionescu  •  01 Decembrie 2018, 17:07

Astazi 01.12.2018 la ora 19.00

dubluv
dubluv  •  01 Decembrie 2018, 16:24

la ce ora e meciul?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează