SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - SERBIA, JOI, 20:00, TVR2

Emoții pentru România înaintea meciului de joi: ”Serbia e cea mai talentată echipă din grupă!” » Cum crede că putem câștiga

Articol de - Publicat miercuri, 03 mai 2017 18:10

România va juca împotriva Serbiei joi seara, la ora 20:00, la Baia Mare, în preliminariile CE 2018, grupa a doua. "Tricolorii" vin după două victorii senzaționale, 26-23, în Belarus, și 28-23 la Cluj, cu Polonia.

Antrenorul Xavier Pascual spune că acum urmează cea mai grea dispută, însă e optimist și crede că România poate trece de Serbia dacă va juca colectiv.

"Jucăm împotriva celei mai talentate echipe a grupei. Au jucători de mare experiență, au acoperite toate posturile. Sârbii trebuie respectați", a spus tehnicianul Barcelonei.

Toată săptămâna, Pascual le-a vorbit "tricolorilor" despre cum pot bate Serbia. "Jucând ca o echipă, colectiv, o puteți face. Aveți încredere în voi", le-a transmis catalanul.

Pascual e foarte mulțumit de felul cum s-au pregătit jucătorii:  "Muncim de câteva luni împreună și munca depusă se vede. Dar mai avem mult până acolo unde îmi doresc eu să fim". "Am încredere că putem face un nou joc bun, dar trebuie să fim conștienți unde se află România acum și unde se află Serbia", a adăugat Pascual.

Serbia a câștigat și ea primul joc al grupei, în Polonia, 37-32, dar a pierdut apoi, surprinzător, la scor, acasă, cu Belarus, 27-36!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează