SPORTURI  »  HANDBAL  »  REZULTATE

Erd și Vipers, rezultate diferite înainte de meciurile cu Gloria Bistrița și CSM București! Cum s-au descurcat adversarele echipelor românești

Articol de - Publicat joi, 06 februarie 2020 11:56

Gloria Bistrița și CSM București se pregătesc pentru mecurile din cupele europene, iar adversarele echipelor românești au înregistrat rezultate diferite. 

Gloria Bistrița a învins cu 34-25 pe Rapid, într-o restanță din etapa a 15-a a Ligii Naționale. Echipa lui Horatiu Pașca a condus de la un capăt la altul într-un meci în care s-au remarcat Valentina Elisei Ardean 7 goluri, Daniela Rațiu, Natalia Vasileuskaia și Andra Moroianu, fiecare cu câte 5 reușite. Evoluții foarte bune și pentru cei doi portari, Zoqbi de Paula și Ljubica Nenezici.  

Bistrița joacă duminică, în Ungaria, partida decisivă pentru calificarea în sferturile de finală ale Cupei EHF. Gloria are nevoie cel puțin de un rezultat de egalitate în deplasarea de la Erd. Adversara a pierdut tot miercuri, în întrecerea internă, 26-28 cu Dunaferr pe teren propriu, și a căzut pe locul 5 în clasament. Meciul de la Erd va fi duminică, de la ora 18:00, în direct la TVR1.  

Vipers, fără greșeală  

Campioana Norvegiei, Vipers Kristiansand, adversara CSM București de sâmbătă, a câștigat miercuri seara în campionatul intern, a 16-a partidă consecutivă în actualul sezon. Echipa pregătită de Ole Gustav Gjekstad a învins cu 33-20 pe Follo, ultima clasată. Principalele marcatoare ale campioanei au fost Tonje Refsnes 6 goluri, Hanna Yttereng 5, Henny Reistad 4 și Vilde Jonassen 4. 

În întrecerea internă, Vipers a pierdul ultimul meci acum mai bine de un an, pe 13 ianuarie 2019, 19-25 cu Molde.  

Citește și:

CSM București s-a încurcat în campionat, deși Baia Mare marcase un singur gol în primele 14 minute! Cum arată lupta la titlu cu Vâlcea

FOTO: Vipers.no 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează