SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA EHF

Eroul Mihai Popescu » Portarul naționalei României a făcut show Cupa EHF!

Articol de - Publicat sambata, 19 mai 2018 19:06

Portarul naționalei României, Mihai Popescu, a fost eroul meciului susținut de echipa sa, Saint Raphael, în Final Four-ul Cupei EHF, de la Magdeburg.

Formația franceză a învins în prima semifinală echipa gazdă cu 28-27, revenind de la 26-27. Trei parade providențiale a avut românul în ultimele minute, fiind imposibil de învins de către jucătorii nemți.

Popescu a avut, de altfel, pe tot parcursul meciului o evoluție excelentă. Mai mult decât atât, antrenorul Joel Da Silva l-a trimis pe "Popey" să execute și o aruncare de la 7 metri. Mihai a marcat cu precizie!

Finala Cupei EHF se va disputa duminică, de la ora 16:15 (TV Digi Sport, TV Telekom Sport), Saint Raphael urmând să întâlnească Fuchse Berlin, care a trecut cu 27-24 de Frisch Aug Goppingen.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează