SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA EHF / IKAST BORDING EH (DANEMARCA)-HCM BAIA MARE 35-21

Esec in retur

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 noiembrie 2007 00:00

Baimarencele au cistigat cu 29-26 meciul din tur, dar nu au facut fata ieri, in deplasarea din Dane marca. Ikast Bording, echipa comparata cu ceea ce reprezinta in fotbal Real Madrid, a condus cu 7-0 in startul partidei si cu 20-7 la pauza. In partea secunda, HCM Baia Mare a redus diferenta la 9 goluri, 25-16 in minutul 46, dar n-a mai putut urca. Gazdele au fortat din nou, punind, pina la final, o diferenta de 14 puncte fata de baimarence. Nordicele s-au calificat, astfel, in "optimi".

LIGA CAMPIONILOR / Oltchim-Buducnost Podgorica 35-22

Pe 4 la marcatoare
Ramona Maier, extrema stinga a Oltchimului, e, dupa trei etape in Liga Campionilor, pe locul patru in topul celor mai prolifice marcatoare. Vilceanca a inscris 25 de goluri, fiind devansata doar de Anita Gorbicz (Gyor), 31 de goluri, Timea Toth (Hypo Viena), 28 de goluri si Emilia Turey (Slagelse), 26 de reusite. Maier le devanseaza insa pe campioana mondiala din echipa lui Trefilov, Elena Polenova (Zvezda Zvenigorod), si pe Valentina Radulovici (Kometal Skopje), ambele cu 23 de reusite. In meciul de vineri, Ramona a punctat de 7 ori.

CHALLENGE CUP / Elpides Dramas-Tomis Constanta 17-34

Fara mila
Dupa victoria la pas din partida tur, 31-18, Tomis Constanta s-a impus si mai clar aseara, in mansa secunda, disputata in Grecia, scor 34-17. Elevele lui Dumitru Musi au preluat ostilitatile din start si la pauza aveau deja noua goluri: 15-6. Principalele marcatoare au fost Grigore 8 goluri, Mateescu 7 si Drilea 6. "Sint multumit de evolutia fetelor, au tratat jocul serios in ciuda victoriei din tur. Acum ne dorim ca marti, la tragerea la sorti, sa nimerim un adversar accesibil", a declarat Gheorghe Slabu, presedintele Tomisului.

LIGA CAMPIONILOR / Montpellier-HCM Constanta 34-23 (17-10)
Zero barat!
Campioana Romaniei, HCM Constanta, a pierdut aseara in fata vicecampioanei Frantei, Montpellier, ajungind la al patrulea esec consecutiv in grupa B a Ligii Campionilor. Ca si in meciurile de pina acum, romanii nici nu au contat pe teren avind o prestatie submediocra. Montpellier, cistigatoarea Ligii din 2003, s-a desprins repede pe tabela si pina la final diferenta a crescut constant, ajungindu-se la 34-23. HCM mai are de jucat cu Hammarby pe 15 noiembrie, la Constanta, si cu campioana Europei, Kiel, pe 22 noiembrie, in deplasare.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close