SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

EXCLUSIV Blestemul COVID-19 lovește din nou la SCM Rm. Vâlcea » Meciul cu Borussia Dortmund s-a amânat!

Marta Lopez era una dintre cele mai în formă jucătoare ale vâlcencelor FOTO
Marta Lopez era una dintre cele mai în formă jucătoare ale vâlcencelor FOTO

Articol de - Publicat vineri, 23 octombrie 2020 23:00 / Actualizat vineri, 23 octombrie 2020 23:10

SCM Rm. Vâlcea nu scapă de infectările cu coronavirus. Patru cazuri pozitive noi la oltence și meciul cu Borussia Dortmund, de sâmbătă nu se mai joacă.

Situație foarte grea pentru SCM Rm. Vâlcea. La ultima testare a lotului vâlcean, înaintea partidei cu Borussia Dortmund, trei jucătoare și un membru al staffului au fost descoperiți cu coronavirus. Sunt două jucătoare din primul 7. Este vorba de extrema dreapta Marta Lopez și de pivotul Maren Aardahl, plus portarul de rezervă Diana Ciucă. Pe lângă cele trei handbaliste a mai fost testat și directorul sportiv Marian Joița.

Dortmund venea cu charterul!

Clubul vâlcean a înștiințat Federația Europeană de Handbal vineri seara, imediat ce a sosit rezultatul testelor de la Timișoara. EHF a decis ca meciul să fie amânat. Borussia Dortmund urma să aterizeze sâmbătă dimineața, la Sibiu. Delegația germană închiriase un charter pentru deplasarea în România. Nemțoaicele au ales această soluție, mai costisitoare, tocmai pentru că s-au speriat de situația pandemică din România.

Al treilea meci cu mari probleme

SCM Rm. Vâlcea e a treia oară când este lovită de ghinion înaintea unui meci de Liga Campionilor. Cu Odense, Vâlcea nu le-a putut folosi pe Kristina Liscevici și Mireya Gonzalez. Meciul a avut, totuși, loc, dar româncele au pierdut. Apoi, înaintea jocului cu Podravka, de pe teren propriu, la Vâlcea au apărut alte cazuri din interiorul și de lângă echipă. Au căzut atunci în "capcana" coronavirusului președintele clubului, Florin Verigeanu, antrenorul cu portarii Ildiko Kerekeș Barbu, dar și alte persoane din administrația clubului. EHF a decis să amâne partida. Acum, e a treia oară când SCM nu poate juca.

Vâlcea mai are și alte bătăi de cap, pentru că joi, 29 octombrie, la Sf. Gheorghe, e programat al doilea turneu în competiția internă. Se vor juca atunci 4 etape din Liga Florilor, iar FRH, e singura federație din Europa care a decis că, o echipă care nu se prezintă la meciuri, va pierde cu 10-0! Așa s-a ajuns că au fost formații care au venit la meciuri cu 8 jucătoare, cazul Activ Ploiești în disputa cu Dunărea Brăila!

Bătută de Sporting Lisabona, Dinamo s-a răzbunat pe CSM București! A 10-a victorie pentru ”dulăi”

DINAMO - SPORTING LISABONA 25-27. „Dulăii” au pierdut la debutul în EHF European League!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
tramadol
tramadol  •  25 Octombrie 2020, 16:57

Pupa racla lui Dimitrie.

2408683176103367
Marius Claudiu  •  24 Octombrie 2020, 08:19

Iar federația insistă in această anomalie cu turnee desfășurate într-un singur oraș! *** Dedu crede că asta e soluția, să adune toate echipele, să se îmbolnăvească in masă și să se suspende campionatul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

131668434566273
Razvan Mihailescu  •  24 Octombrie 2020, 06:13

N au echipa anul asta, degeaba aduci străine ca nu s de calitate, ele acuma îs ca o echipa de fotbal, viteaza în tara dar afara o ia ușor pe cocoasa

Vezi toate comentariile (6)
Comentează