SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU 23-23

EXCLUSIV / CORESPONDENȚĂ GSP DE LA AARHUS Aurelia Brădeanu și visul de final al carierei: "Îmi doresc să mă retrag pe podium!"

Aurelia Brădeanu are medalii şi la Europene, şi la Mondiale cu
Aurelia Brădeanu are medalii şi la Europene, şi la Mondiale cu "naţionala"

Articol de - Publicat luni, 21 martie 2016 00:00

Aurelia Brădeanu va bifa la Rio a treia Olimpiadă din carieră.

La 37 de ani, e alături de Ionica Munteanu, veterana lotului României. Aurelia Brădeanu a debutat la un turneu final acum 17 ani, la Mondialul din 1999. Şi probabil se va retrage după Jocurile Olimpice de la Rio.

"Am venit în Danemarca să obţinem calificarea la Jocurile Olimpice, ne-am îndeplinit obiectivul. A fost foarte bine că am făcut acest lucru într-o zi, nici nu ne aşteptam", spune Mika.

Nu e obişnuită să stea pe margine şi tocmai de aceea se simte mai obosită decât ar fi fost în teren după partidele cu Uruguay şi Muntenegru.

"Cred că am dat toată energia în prima zi. Am fost concentrate, dorinţa s-a văzut în jocul nostru. Apoi, când Danemarca a pierdut cu Muntenegru, ne-am relaxat şi nu a mai contat nimic", subliniază interul României.

A fost prezentă la Olimpiada de la Sydney şi la cea de la Beijing. "Mi s-a îndeplinit visul de a ajunge la a treia Olimpiadă, dar acum vreau să facem un lucru frumos la Rio. Vreau să cred că această echipă poate urca pe podium. Aş fi pe deplin mulţumită şi poate atunci gândul retragerii nu va mai fi aşa de dureros", a încheiat Brădeanu.

"Sunt bandajată toată"

Aneta Pîrvuţ Udriştoiu s-a lovit aseară la piciorul drept, după ce până acum a avut probleme la stângul. "Sunt bandajată toată. Sunt ca Robocop", a glumit extrema de la Dunărea Brăila. "Merg acasă şi mă refac. Trec toate loviturile, trec durerile, mai important e că această calificare rămâne", a zîmbit Aneta.

Au ieşit în oraş

Jucătoarele României au plecat în această dimineaţă spre România şi vor ajunge imediat după prânz la Bucureşti. Aseară, după m meciul cu Muntenegru, fetele au mers la hotel şi şi-au făcut bagajele, după care, în cadru organizat, au mers într-un restaurant şi au ciocnit un pahar de vin în cinstea calificării la Rio de Janeiro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
cristinaco71
cristinaco71  •  21 Martie 2016, 14:35

Sa va ajute Dumnezeu sa fiti sanatoase si unite si atunci aveti toate sansele sa câstigati o medalie olimpica!!! HAI ROMÂNIA!!!!!!!!!!!!!!!!

fibra
fibra  •  21 Martie 2016, 09:45

In corespondenta se spune SUEDEZUL Ryde.Inseamna ca la gazeta sunt si analfabeti,atata timp cat pe prima pagina a Gazetei scrie"DANEZUL are un rol crucial in calificarea la Olimpiada". Asta nu e greseala,e dovada incompetentei acelora care se cred buricul pamantului.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează