SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

EXCLUSIV Cristina Neagu a pus o condiție clară să mai rămână la CSM București: vrea un salariu și mai mare!

Articol de - Publicat joi, 21 februarie 2019 21:06

Ca să rămână la CSM București, Cristina Neagu a cerut conducătorilor clubului 30.000 de euro pe lună. Până acum, interul stânga câștiga 22.000 de euro.

CSM București e singura echipă dintre numele mari în handbalul feminin european care, până acum, nu a anunțat niciun transfer pentru sezonul viitor! Se cunoaște deja că Denisa Dedu, Gabriela Perianu, Laura Chiper și Crina Pintea au semnat cu campioana României, dar oficialii clubului patronat de Primăria Capitalei nu au făcut încă anunțul oficial.

Sunt și alte transferuri de care se vorbește la CSM, între numele vehiculate fiind portarul olandez Tess Wester, de la Odense, Nora Mork, interul dreapta la care Gyor va renunța din vară, sau Carmen Martin, care își termină înțelegerea cu OGC Nice (Franța).

CSM București nu știe în acest moment nici pe ce antrenor se va baza din sezonul viitor, pentru că e din ce în ce mai clar că sârbul Dragan Djukici nu va mai continua la CSM. Djukici nu a mulțumit până acum, jocul echipei neridicându-se la nivelul așteptărilor.

Nu se cunoaște nimic nici despre situația Cristinei Neagu, starul CSM-ului care își termină contractul cu gruparea bucureșteană la 30 iunie 2019.

Cristina a declarat în repetate rânduri că vrea să continue în România, dar că în ultimul timp a fost mai preocupată de programul ei de recuperare de după operația la genunchiul drept.

I-a băgat în ședință

Oficialii bucureșteni au chemat-o la negocieri pe Cristina Neagu, în jurul căreia CSM vrea să construiască o echipă din care să facă parte și multe componente ale naționalei României. Prin intermediul impresarului său, Neagu a cerut însă o mărire substanțială de salariu.

Cel mai bină plătită jucătoare de la CSM București, cu un contract lunar de 22.000 de euro, vrea acum 30.000 de euro pentru a-și prelungi înțelegerea!

"I-a băgat în ședință. Toți factorii de decizie din club nu știu ce să facă, pentru că e clar că nu o pot pierde pe Cristina Neagu. Toată lumea le-ar sări în cap. Adică ei vor să facă o echipă românească, dar fără Neagu?", a declarat o persoană importantă din club.

Cristina Neagu joacă de un an și jumătate la CSM București, fiind golgeterul echipei în Ligă, cu 159 de reușite.

Cristina Neagu se recuperează acum după operația suferită la genunchiul drept. Acesta va reveni pe teren tocmai în vara acestui an.

Merită Neagu 30.000 de euro pe lună din bani publici?

DA, poate chiar și mai mult
NU, salariul actual e suficient de bun

Citește și:

Cristina Neagu, nominalizată pentru trofeul de cea mai bună handbalistă din 2018! Cine sunt cele 4 adversare și cum poate fi votată

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (87)
kordell
kordell  •  21 Februarie 2019, 23:23
Postat de crimson.veritas pe 21 Februarie 2019, 23:12

Si unii oameni mor ... daca nu au bani pentru servicii medicale (modelul american ... preluat si de noi) ... meserii se desfiinteaza, am inteles ca si o specie de mamifere a fost declarata oficial ... extinct ... de actiunile omului ... la fel si sporturile ... Nu Este Obligatia Statului ... sa salveze Toate Sporturile ... poate mai putin decat ... Oina! Sporturile supravietuiec in functie de interesul si popularitatea ... comunitatii ... ca de altfel ORICE! De la o melodie ... pana la o opera literala! Nu am inteles niciodata ... acest discurs ... prin care ... Sportuile trebuie Salvate ... de ce nu folositi bani respectivi pentru a salva niste oameni, copii, etc ... fiinte ... Iar Statul nu salveaza sportul ... doar ii prelungeste agonia ... iar interferenta lui ... distruge competitia ... practic in orice sport. Sportul Modern ... supravietuieste astazi ... doar in parametrii de invesitie privata (generata de pasiunea unor oameni sau interesul comunitatilor) ... in conditii de concurenta loiala ... si in conditii de competitie efectiva! Ce vedeti voi ... ca face Statul pe ici si colo ... e sa tina un 'bolnav' la aparate ... si mai si pacaleste ... multi indivizi ... sa se apuce de anumite sporturi ... fara perspective serioase de supravietuire....:))

Sistemul american preluat de voi , hahaha !!! In sistemul american nu te da nimeni afara din spital sau policlinica cat despre conditii nici prin cap nu-ti trece care sunt diferentele . La voi nici la un hotel de 5 stele nu aiconditiile din cel mai modest spital american .

ceaiuri
ceaiuri  •  23 Februarie 2019, 12:30
Postat de juv3ntin pe 22 Februarie 2019, 13:18

daca nu stii de ce vorbesti? Bella are contract mai mare ca ea la Brest. Nu mai e in primele 5 din lume ca salariu. e normal sa ceara mai mult, pentru ca sunt echipe care ii vor da. si e normal sa primeasca banii astia.

tot de la primarie...banii?

ceaiuri
ceaiuri  •  23 Februarie 2019, 12:30
Postat de Adrian Popescu pe 22 Februarie 2019, 14:20

@ceaiuri...îți plac abonamentele pe RATB mocca pentru copii, elevi și studenți, pomenile lui Firea cu biciclete, mașini electrice și alte binefaceri pentru femei gravide sau persoane cu dizabilități? Pensiile mărite de Dragnea și de Vâlcov din banii celor care muncesc cinstit sună bine? Atunci de ce furi curent și arunci prostii pe net despre cea mai mare sportivă din România care practică un sport de echipă? ***

confunzi coada vacii cu stampila primariei...

Vezi toate comentariile (87)
Comentează