SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL EUROPEAN/ACCIDENTARE

EXCLUSIV // E oficial: Paula Ungureanu, OUT cel puţin pentru şase luni!

Articol de - Publicat marti, 14 decembrie 2010 00:00

Echipa de handbal feminin şi Oltchim Rîmnicu Vîlcea au primit o lovitură grea, nici una dintre formaţii nemaiputînd conta pe serviciile Paulei Ungureanu cel puţin şase luni.


Accidentată în meciul cu Croaţia, românca a fost scoasă pe braţe şi nu a mai putut continua jocul. După investigaţiile făcute astăzi, medicii i-au dat un diagnostic necruţător, ligamente încrucişate rupte la piciorul stîng. Din cauza acestei accidentări, Paula Ungureanu va lipsi cel puţin şase luni de zile, urmînd să piardă întreg sezonul competiţional cu Oltchim, dar şi partidele cu echipa naţional.

Oficialii de la echipa de club Oltchim Rîmnicu Vîlcea au luat legătura cu doctorul Martens, din Belgia, medic care a operat-o şi pe Valentina Ardean Elisei, în toamna lui 2009. Extrema stînga s-a accidentat în timpul partidei cu Zvezda, iar românca a fost diagnostică cu ruptură de ligamente încrucişate şi a lipsit aproape opt luni.

Paula Ungureanu va pleca direct în Belgia, unde urmează să fie supusă la mai multe investigaţii şi să fie operată!

Vezi AICI ultimele ştiri, rezultate, clasamente de la Campionatul European!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
univer_city
univer_city  •  15 Decembrie 2010, 12:22

Curaj Paula! Pentru mine esti cel mai bun portar din lume. O sa zica cineva ca e incorect sa faci clasamente, dar ca faqni avem si noi preferintele noastre.Gestul ala cu amandoi pumnii stransi pare definitia succesului. Bafta! Te asteptam pentru marile meciuri din 2011 si apoi de la Olimpiada.

marian79iulian
marian79iulian  •  14 Decembrie 2010, 22:37

fii tare Paula! orice victorie va fi si victoria ta! :)

marius1991
marius1991  •  14 Decembrie 2010, 17:33

o pierderemare dar sa speram cand v-a reveni v-a juca tot asa de bine insnatosire grabnica paula

Vezi toate comentariile (11)
Comentează