SPORTURI  »  HANDBAL  »  DINAMO

EXCLUSIV Probleme mari la Dinamo » Trei jucători și antrenorul Constantin Ștefan au coronavirus. Debutul în EHF European League este în pericol

Constantin Ștefan
Constantin Ștefan

Articol de - Publicat joi, 15 octombrie 2020 16:52 / Actualizat luni, 19 octombrie 2020 12:57

Focarul de la Sf. Gheorghe, partea a doua. Nici nu s-a terminat bine turneul al doilea de la Sf. Gheorghe, acolo unde echipele au jucat meciurile din etapele 4-9, că au și apărut iar cazurile de COVID-19

Cea mai afectată pare, de data aceasta, Dinamo București. Campioana a anunțat cinci persoane din cadrul echipei care au ieșit pozitiv la ultima testare. Este vorba de trei jucători, antrenorul Constantin Ștefan, dar și asistentul medical Alexandru Stancu.

Portarul Andrei Lazăr, extrema dreapta Răzvan Gavriloaia și interul Jakov Vrankovici sunt cei care au picat testul la coronavirus.

Se pare că sunt cinci cazuri și la CS HC Buzău. Cele două echipe au jucat una împotriva alteia în turneul de la Sf. Gheorghe. Tot de la Sf. Gheorghe au apărut problemele, se pare, și pentru arbitrul Bogdan Ștark, și el confirmat cu coronavirus.

Meciul cu Sporting e în pericol

Dinamo trebuie să debuteze pe 20 octombrie, pe teren propriu, în grupa B a EHF European League, a doua competiție europeană ca valoare. "Alb-roșiii" urmează să joace cu Sporting Lisabona, vicecampioana Portugaliei. "Am înștiințat Federația Europeană de Handbal de cazurile noi apărute la Dinamo. Urmează acum ca forul european să ia o decizie. Se va juca sau nu se va juca meciul?", a anunțat Dinamo. 

COVID pe traseul Focșani-Buzău-Dinamo!

De unde au apărut problemele cu cazurile pozitive la Dinamo și la CS HC Buzău? Oamenii de handbal au făcut imediat legătura cu CSM Focșani. Clubul moldovean a fost exclus din turneu după primul meci. Patru jucători de la Focșani au fost testați pozitiv. Exclusă luni 5 octombrie, din turneu, CSM Focșani a plecat din hotel marți 6 octombrie, după-amiază.

Întâmplător sau nu, la același hotel a stat și CS HC Buzău! Echipă care are acum 5 jucători cu coronavirus. Dinamo a întâlnit Buzăul în al doilea turneu de la Sf. Gheorghe și de aici se deschide un adevărat lanț al slăbiciunilor. Nu mai punem la socoteală faptul că arbitrul Bogdan Stark, si el pozitiv, a fluierat la disputa dintre Buzău și Turda, pe 8 octombrie. 

Unde e avizul DSP Covasna?

După cele patru cazuri de coronavirus apărute la Focșani, Federația a decis să continue turneul, deși Focșaniul jucase în prima etapă cu Suceava și lucrurile puteau degenera. Președinții de cluburi au cerut Federației Române de Handbal avizul DSP Covasna, acordul instituției amintite pentru continuarea turneului. El nu a apărut niciodată!

”Acum cine plătește? Cine răspunde pentru această răspândire a cazurilor de coronavirus în handbalul românesc? Sau se urmăresc să se dicteze alte amenzi, bani care intră în conturile federației?”, întreabă oamenii de handbal. CSM Focșani a fost amendată cu 40.000 de lei pentru ceea ce s-a întâmplat la Sf. Gheorghe!

Sold out istoric: suporterii lui Dinamo au cumpărat toate biletele virtuale cu Sporting!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
486296171535958
Nelu Stanciu  •  18 Octombrie 2020, 12:58

Dumnezeu nu bate cu parul!

creeperno
creeperno  •  15 Octombrie 2020, 22:37

A umblat dedu la teste

viorelpreda
viorelpreda  •  15 Octombrie 2020, 20:00

Ori se va da 0-10 cum au patit-o cei de la Magnum Botosani,Dinamo fiind una din beneficiare ori vor juca fara covidosi ca cei de la Minaur.In niciun caz nu se amana meciul ca nu e Ursescu sef la EHF.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează