SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSA BUCUREȘTI

EXCLUSIV Va fi dat afară după umilințele din acest sezon? Cine ar putea fi noul antrenor de la CSM București

Articol de - Publicat luni, 15 octombrie 2018 14:41

Nicolae Luca, șeful secție de handbal de la CSM București, a declarat că tehnicienii sunt răspunzători de rezultate, dând de înțeles că Johansson ar putea fi schimbat.

Imediat după jocul de la Bietigheim, câștigat de vicecampioana Germaniei cu 30-28, Nicolae Luca, șeful secție de handbal de la CSM București, a vorbit la DigiSport despre situația de la echipă.

"Sunt convins că nici jucătoarele nu-și pot explica, în special începutul, când echipa germană s-a desprins la 5 goluri. Nu am reușit să egalăm și mereu am alergat să reducem din diferență. Nu a funcționat apărarea, dar nici atacul. Mai nimic nu a funcționat, nici măcar relațiile de joc dintre jucătoare. Nu se poate ca o astfel de echipă să ajungă în situația de joc pasiv. Nu pot să răspund legat de tactica pe care au avut-o antrenorii, de ce nu au folosit anumite jucătoare, sunt strict deciziile lor. Ei au puterea deplină la echipă și sunt răspunzători", a declarat Luca.

Oficialul bucureștean nu crede că jucătoarele nu joacă în acest moment, tocmai pentru a fi schimbat Johansson. "Ar fi foarte grav să se întâmple asta Refuz să cred că asta s-a întâmplat. Vom analiza, vom discuta cu antrenorii, dar i cu fetele și vom lua o decizie", a adăugat oficialul CSM.

Următorul meci al CSM va avea loc pe 20 octombrie, cu Vipers Kristiansand, în deplasare.

Vlad Caba interimar?

Până va găsi un înlocuitor, CSM București va apela, se pare, la directorul tehnic al clubului, Vlad Caba. Fost antrenor al băiețlilor, Caba este în momentul de față un supervizor al tehnicienilor de la CSM. Cel mai vehiculat nume pentru a prelua CSM este daneza Mette Klit, antrenoarea care a câștigat primul titlu de campioană cu "tigraoicele". Mette a fost apoi însă schimbată, pe motiv că nu se mai înțelege cu jucătoarele!

Playtech: BOMBĂ! Ce boală ar fi avut polițista care s-a împușcat în cap din Strehaia. Tânăra nu a vrut să audă de medici


Comentarii (7)
10213491726947711
Lisievici Lazar Eugen  •  16 Octombrie 2018, 14:12

Niciodata nu va veni Mette Klitt atata timp cat dupa un titlu o dai afara si sincer nici cat Luca este in conducere

1391972634181505
Adrian Popescu  •  15 Octombrie 2018, 20:46

@Mihai Grandori...privește ce s-a întâmplat cu cele șase jucătoare care au plecat de la CSM în vară li o să vezi că niciuna, dar niciuna nu a rupt până acum gura târgului...apoi vinovat este cine a halit vrăjeala antrenorului suedez de la naționala Muntenegrului, Per Johannson care a vrut să găsească un job super bine plătit secundului său și l-a plasat românilor. Persoana aceea de care și-a bătut joc de banii românilor...

1037235313056897
Mihai Grandori  •  15 Octombrie 2018, 18:17

De cand a venit Neagu echipa a inceput sa o ia la vale . Chiar daca o sa va scandalizeze nerefacuta Neagu strica tot jocul CSM-ului

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close