SPORTURI  »  HANDBAL  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV // VIDEO Vasile Stângă face o radiografie dură handbalului românesc: „Suntem într-un dezastru total! Dedu trebuia să plece"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 ianuarie 2020 20:40

Vasile Stângă, fostul mare handbalist, face radiografia handbalului românesc și-l atacă pe șeful FRH, Alexandru Dedu.

„Eu zic că la națională e mai bine cu antrenori români. În primul rând, datorită comunicării. În al doilea rând, cunosc fetele din România, cunosc handbalul de aici. Ryde nu știu dacă venea o dată la trei, patru luni să vadă meciurile. Cred că le primea pe mail de la Federație. E altceva să privești realitatea... Antrenorii români obțineau performanță cel puțin egală cu ce a făcut Ryde, dar cu costuri mai mici", a spus Stângă.

Vasile Stângă: „În mandatul ăsta nu s-a obținut nimic"

Ryde a fost dat afară după Campionatul Mondial, dar fostul mare handbalist are un mesaj clar: „Nu numai Ryde trebuia să-și dea demisia, ci toată conducerea handbalului. Inclusiv președintele federației! A greșit la băieți că a adus doi antrenori care n-au făcut nimic și-au fost plătiți cu sume exorbitante. La fete, nu ma vorbesc... În mandatul ăsta nu s-a obținut nimic! La tineret și juniori luăm bătăi de la niște echipe de care n-am auzit. Suntem dezastru total! Manageriatul e foarte prost"

"Tadici a propus, fiind în Consiliul de Administrație, să demisioneze toți în bloc! Să se facă alegeri. Dar am rămas cu propunerea. Așa e la români. Și văd că nu s-a făcut nicio analiză serioasă. Noi mergem înainte"
Vasile Stângă, team-manager Steaua

Naţionala de handbal feminin a României a ocupat locul 12 la CM din 2019, la Tokyo, dar a obţinut participarea la turneele preolimpice, datorită locului 4 ocupat la CE din 2018. Turneul preolimpic 3, la care va juca şi România, este programat între 20-22 martie, în Muntenegru. Adversare: Norvegia, Muntenegru şi Kazahstan.

VIDEO // URMĂREȘTE AICI TOATĂ EMISIUNEA CU VASILE STÂNGĂ

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
ceaiuri
ceaiuri  •  30 Ianuarie 2020, 18:51

o sa plece mai are cateva luni si atunci se schimba si C.A...

138672209828437
Gelu Oanca  •  30 Ianuarie 2020, 13:55

DEDU NU POATE SA PLECE, ESTE LEGAT CU LANTURI DE SCAUN, NU POATE SA FIE DAT JOS.

1391972634181505
Adrian Popescu  •  29 Ianuarie 2020, 23:52

Stanga tu ne iei de prosti? Ba ne spui ca afacerea ta a fosst blocata de CNN ba nefaci pemodestul? Nu toti nu au amintiri cu tine si nu toti uita...Continua asa si o sa iasa de ce ti se spunea Franco

Vezi toate comentariile (3)
Comentează