SPORTURI  »  HANDBAL  »  CE HANDBAL

Fabulos: Cristina Neagu, aproape să devină golgeterul all-time al Europeanului! Primele reacţii după meciul cu Cehia

Foto: Marius Ionescu
Foto: Marius Ionescu

Articol de GSP - Publicat marti, 13 decembrie 2016 20:05

România a învins Cehia astăzi, scor 30-28, în penultimul meci din Grupa principală II şi va juca mâine cu Danemarca, de la ora 19:30. Cristina Neagu este prima în clasamentul golgeterilor la Campionatul European şi a ajuns la trei meciuri consecutive cu 10 reuşite.

Cristina a ajuns la 190 de goluri în istoria Campionatelor Europene, la egalitate cu Linn-Kristin Riegelhuth (Norvegia) şi este la doar 15 goluri de golgeterul all-time al competiţiei: unguroaica Agnes Farkas. 

 În cele cinci meciuri disputate până acum, interul stânga al României a marcat 43 de goluri, cu 15 mai multe decât ocupanta locului al doilea, suedeza Isabelle Gullden. 

Pe locul cinci în clasament este o altă româncă, Eliza Buceschi, cu 23 de goluri în cinci meciuri.

clasamentul golgeterilor

 

Tricolorele au acuzat oboseala la finalul meciului cu Cehia şi susţin că se aşteaptă mâine la o confruntare mai dificilă decât cea de azi, dar speră într-o calificare în semifinale.

"Poate ne-am simţit foarte obosite, venim după câteva meciuri foarte dificile, astăzi a fost un meci greu, dar sunt mulţumită de faptul că am reuşit să câştigăm", a declarat goalkeeper-ul Denisa Dedu la final, pentru site-ul competiţiei.

"Mâine va fi un meci cu mult mai multă încărcătură şi mult mai greu, dar sperăm să reuşim ce ne-am propus", a adăugat pivotul Crina Pintea pentru TVR.

Meciul dintre România şi Danemarca va avea loc mâine, de la ora 19:30 şi va putea fi în direct pe TVR 2, TVR HD şi liveTEXT pe GSP.RO.

CLASAMENT:

Echipa Meciuri Puncte
1. Norvegia 4 8
2. România 4 6
3. Danemarca 4 5
4. Rusia 4 3
5. Cehia 4 2
6. Ungaria 4 0

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (11)
cristinaco71
cristinaco71  •  14 Decembrie 2016, 13:19

DOAMNE AJUTA ROMÂNIA si pe CRISTINICA sa ne faca o MARE bucurie pentru aceste sarbatori!!!

104772133226352
Petre Radulescu  •  14 Decembrie 2016, 09:03

Ma catalynne ma, ai mintea cat un dop, ma! Baga, totusi, informatia asta in acel dop. Nu numai Steaua si dinamo au fost echipe de sorginte sovietica, ma! rapid, spre surprinderea ta si a altor ignoranti, a fost infiintata de Geza Ginzer si Aurel Kahane, doi agenti sovietitici, evrei la origine, ma. Pricepa, ma? Si celelalte echipe infiintate dupa venirea bolsevicilor la putere, ma refer la adevarata Universitatea Craiova, FC Arges, SC Bacau, Farul, Petrolul etc. tot de sorginte sovietica sunt ma neispravitule. Baga ma bine la capatana, ma, asta-i adevarul istoric oricat ar trambita ignorantii tampeniile lor pe care tu si alti natafleti ca si tine le-ati preluat fara sa rumegati inainte informatia.

catalynn
catalynn  •  14 Decembrie 2016, 08:13
Postat de gicab pe 14 Decembrie 2016, 08:03

Pe 7 Iunie 2017 se împlinesc 70 de ani de când printr-un act profund democratic al armatei eliberatoare a fost înființata CSCA, noi fecesebistii de azi declaram ca nu mai avem nicio legătura cu CSCA și continuatoarea ei legală nu ne reprezintă

Păi ei chiar n-au, ei sunt doar niste *** Nu ii reprezinta nici logica, nici bunul simt, sunt inamicii limbii romane, ai igienei si ai .... CSA :-))) Io, ca stelist de rit vechi nu am contestat nicio clipa realitatea istorică, si Steaua si Dinamo sunt echipe de sorginte sovietica. Ce vrei acum, sa contest o evidența?! Si Hitler a proiectat VW broască, acum ce sa fac, sa urasc mașina cu pricina sau pe cei care o conduc?! Cand am deschis io ochii in fotbal Steaua exista de peste 30 de ani, are Lăcătuș sau Balint, Bumbescu, Iovan, Stoica, Majearu etc. in comun cu Ana Pauker cam am si io. Insa au fost idolii copilăriei mele, am trăit cea mai mare bucurie pe plan sportiv pe 7 mai, voi muri stelist, alta echipa nu exista pt mine. Bafta CSA!!! :-)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează