SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREŞTI

Falimentul unora, profitul altora » CSM Bucureşti profită de criza financiară de la Viborg şi aduce trei jucătoare nordice

Isabelle Gullden, 25 de ani, joacă la Viborg din 2010 şi e una dintre cele mai bune jucătoare
Isabelle Gullden, 25 de ani, joacă la Viborg din 2010 şi e una dintre cele mai bune jucătoare

Articol de - Publicat luni, 26 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 25 ianuarie 2015 22:11

Danezele Maria Fisker şi Line Jorgensen, dar şi suedeza Isabelle Gullden, MVP-ul ulltimului Campionat European, sînt acontate de clubul din Capitală.

CSM Bucureşti şi-a propus să cîştige Liga Campionilor în 2016 sau 2017 şi a început să transfere pentru a-şi îmbunătăţi lotul. Danezii de la hbold.dk anunţă ceea ce Gazeta scria încă din decembrie anul trecut. Trei dintre cele mai valoroase jucătoare din campionatul danez vor veni în România.

E vorba de centrul suedez Isabelle Gullden, 25 de ani, cea care a fost desemnată MVP-ul Campionatului European din luna decembrie, din Ungaria, dar şi golgeterul Euro 2014, de extrema stîngă Maria Fisker, 24 de ani, cea mai bună pe postul ei la Euro 2014, dar şi de interul dreapta Line Jorgensen, 25 de ani.

Profită de falimentul Viborgului
Chiar antrenoarea Mette Klit şi directorul tehnic al clubului bucureştean, Jakob Vestergaard, s-au ocupat de noile înregimentări. Danezii scriu că Jorgensen deja a semnat, iar la Fisker şi Gullden e doar o chestiune de zile!

CSM Bucureşti profită din plin de situaţia financiară prin care trece Viborg, fosta campioană a Europei, aflată aproape de sucombare. Fisker şi Gullden evoluează în tricourile verzi ale celor de la Viborg, în timp ce Jorgensen joacă acum la FCM Midtjylland, vicecampioana Danemarcei.

Vor să o transfere pe Paula!
Tot danezii de la hbold.dk scriu şi de trecerea la CSM a Paulei Ungureanu, portarul campioanei HCM Baia Mare, care-şi termină contractul cu clubul maramureşean în vară.

Deşi există intenţii din partea clubului bucureştean, sînt însă şanse mici ca Paula să se mute în Capitală, surse sigure confirmînd faptul că ea îşi va prelungi şederea la Baia Mare, acolo unde a declarat că se simte foarte bine.

Plecări certe: Vizitiu, Tolnai, probabil Curea
CSM Bucureşti aduce jucătoare străine, dar renunţă la românce. Din sezonul viitor, cu siguranţă nu vor mai face parte din lot interul dreapta Patricia Vizitiu, dar nici portarul Talida Tolnai, care-şi vor încheia contractele cu CSM şi nu li se va propune prelungirea. Şi Iulia Curea, fosta extremă stînga de la Oltchim, e cu semnul întrebării, în condiţiile în care CSM le va avea pe acest post pe Fernanda Da Silva şi pe nou-venita Maria Fisker. Tot la plecări sigure se anunţă şi ucrainiana Iulia Zaremba.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
ultras_gicu
ultras_gicu  •  01 Februarie 2015, 20:43

si priviti cum se spala banii romanilor !!!

justitiarul13
justitiarul13  •  27 Ianuarie 2015, 04:44

mai aveti putin si aduceti un presedinte de federatie din Danemarka cum va bate ti joc de banii prostimii si de un sport cu traditie in Romania sicu rezultate in sporturile de echipa NEBUNI de legat Calimane cu ce ajuti handbalul rominesc cu megalomania ta si cu banii bucurestenilor nu cu ai tai NU VEI AJUNGE oltchimul IN VECI O SA TRAIM SI O SA VEDEM pina atunci sa auzim numai de bine\\\\\

ceaiuri
ceaiuri  •  26 Ianuarie 2015, 22:14

csm-ul poate visa..frumos(muri e partea a doua)daca sunt bani se pot aduce jucatoare..deci e simplu,tb un antrenor bun(daca nu are performante ce poti explica unei..campioane..dar e danezul)finantarea doare cel mai rau(daca nu se schimba politicul merg asa pana in 2016 cand sunt alegeri..vin altii si poate mizeaza pe alt sport..)si daca nu sunt bani..nu e echipa..deci scenariul frumos..echipa castiga campionatul(e pe 2acum)oprescu ramane(deci psd ramane)si incepe c.l..prima participare si castiga trofeul(2016sunt alegeri si daca se alege alt sport..nu e bine)deci punct ochit..punct lovit..dupa 2016 exista posibilitatea sa vb de fosta echipa csm...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează